Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η Μεσσηνία στο επίκεντρο του Τουρισμού.. Μεγάλο deal με Ρώσους

Στη Μεσσηνία βρίσκονται από χθες 370 Ρώσοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες, οι οποίοι συμμετέχουν σε συνέδριο για...
την ανάπτυξη του Τουρισμού και τις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών, που διεξάγεται στην Costa Navarino. Οι εντυπώσεις τους είναι οι καλύτερες δυνατές, καθώς φέρονται ενθουσιασμένοι από τους προορισμούς του νομού, εν όψει της έναρξης του αεροπορικού δρομολογίου που θα συνδέει την Καλαμάτα με τη Μόσχα από 27 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου. 
Οι δημοσιογράφοι και οι πράκτορες, έφθασαν αεροπορικώς -με δύο πτήσεις τσάρτερ της Αegean Airlines- και οδικώς από την Αθήνα και θα φιλοξενηθούν μέχρι την Πρωτομαγιά στην Costa Navarino, στο Ρωμανού και στο Sunrise Villlage Beach Hotel στο Πεταλίδι. Στο σημερινό συνέδριο, συμμετείχαν και αρκετοί εκπρόσωποι φορέων, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, να αναφέρεται στη διαχρονικά, καλή σχέση των δύο χωρών και τις όποιες προοπτικές συνεργασίας τους αλλά και ότι η περιφέρεια έχει και άλλο πρόγραμμα προβολής και ανάδειξης της Πελοποννήσου από αυτό που έχει το κράτος προκειμένου να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Χθες μια ομάδα πρακτόρων επισκέφτηκε και την Τριφυλία και συναντήθηκε με το δήμαρχο Κώστα Κόλλια και την πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Γεωργία Χριστοδούλου. Αξίζει να σημειωθεί πως η όλη πρωτοβουλία ανήκει στον εκπρόσωπο του γραφείου “Ambotis Tours” Γιώργο Ακριτίδη και παρευρέθηκαν εκτός των άλλων ο κ Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος(ΤΕΜΕΣ) και ο κ Βασιλάκης (AEGEAN AIRLINES) που και οι δύο δήλωσαν ότι η Μεσσηνία αναβαθμίζεται και πιστεύουν ότι θα γίνει τελικά τόπος προορισμού και για τους Ρώσους πολίτες.

www.report24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...