Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

"Click Laconia” Application: Tο 1ο offline ταξιδιωτικό application για το Νομό Λακωνίας


Εμπλουτίζοντας την γκάμα των Mobile & Tablets Applications, η Creation Advertising, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή Click Argolidaολοκλήρωσε τη νέα ψηφιακή εφαρμογή Click Laconia, συμβάλλοντας έτσι ενεργά, τόσο στη στήριξη της Ελληνικής Οικονομίας όσο και στην ανάδειξη της Πελοποννήσου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Το Click Laconia είναι το 1ο offline ταξιδιωτικό application για το Νομό Λακωνίας, το οποίο θα ευκολύνει το χρήστη να βρει πληροφορίες για τον προορισμό που τον ενδιαφέρει και να οργανώσει εύκολα το ταξίδι του, χωρίς να έχει πλέον την ανάγκη καμιάς μορφής έντυπης τουριστικής πληροφόρησης ή χάρτη, αφού όλη η πληροφορία θα είναι περασμένη στη συσκευή του εντελώς δωρεάν και θα δουλεύει χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Smart Trips - Smart offline App
Σας προσκαλούμε στον έξυπνο κόσμο των Click Guides, έναν τεχνολογικά  σύγχρονο τρόπο προσέγγισης των τουριστικών προορισμών, που μόλις με ένα click παρέχει μοναδική ταξιδιωτική εξυπηρέτηση για διαμονή, διασκέδαση, προτάσεις για φαγητό, δραστηριότητες, αξιοθέατα και χαρτογραφημένες διαδρομές, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ανεπανάληπτη εμπειρία ξενάγησης στο 70% της παγκόσμιας αγοράς χρηστών smart phones και tablets, ενώ επαναπροσδιορίζει πιο πρακτικά τον τουρισμό στη σύγχρονη εποχή.
Επιπλέον, στην εφαρμογή περιέχονται αναλυτικά ιστορικά στοιχεία της κάθε περιοχής, παραλίες και τόπους φυσικής ομορφιάς, που αξίζει κάποιος να μάθει και να επισκεφθεί.
Οι εξελιγμένες δυνατότητες αναζήτησης, το πλούσιο περιεχόμενο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθιστούν την υπηρεσία πολύ πιο εύκολη στη χρήση, αφού o χρήστης μπορεί να εντοπίσει τις επιχειρήσεις που βρίσκονται “κοντά του”-Near Byκαι με την βοήθεια ειδικών φίλτρων να κάνει πιο γρήγορη και εύκολη την αναζήτηση, εν κινήσει.
Ήδη το Click Laconia παρέχεται δωρεάν στο App Store για iphone και, ipad, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο για smart phones android και windows phone συσκευές. Κάθε 25 ημέρες η εφαρμογή θα ενημερώνεται για τυχόν νέες διορθώσεις ή καταχωρήσεις.

Συνεργασία Creation Advertising  - Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας
Για την υλοποίηση του Click Laconia υπήρξε αδιάλειπτη συνεργασία της εταιρείας Creation Advertising με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας κ. Δημήτρη Πολλάλη, ο οποίος ήταν αρωγός στην επίτευξη του κοινού στόχου για την προώθηση του Περιφερειακού Ελληνικού Τουρισμού, καθώς επίσης και στην προσπάθεια δημοσιοποίησης των δυνατών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Λακωνίας, όπου μέσω της εφαρμογής αποκαλύπτονται στο ευρύ κοινό, εντός και εκτός Ελλάδος, οι γνωστές αλλά και οι άγνωστες τουριστικές πτυχές του τόπου.

Στην παρουσίαση της εφαρμογής, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, ο υπεύθυνος της Creation Advertising κ. Γιάννης Κουτσόπουλος δήλωσε:

“Η εφαρμογή Click Laconia μας δίνει τη δυνατότητα να  αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τις μοναδικές φυσικές ομορφιές μας, τον πολιτισμό μας και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε, αλλά και να συμβάλουμε μέσα από την τεχνολογία στην προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη στη χώρα μας”.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας κ. Δημήτρης Πολλάλης τόνισε:

“Η συνεργασία της Ένωσης με την Creation Advertising αποτελεί μια πρωτοποριακή ενέργεια της Λακωνίας που στοχεύει στην τουριστική ανάδειξη του Νομού μας στα μάτια εκατομμυρίων εν δυνάμει επισκεπτών μας, καθώς επίσης και στη στήριξη της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται για την ενίσχυση του Πελοποννησιακού τουρισμού αλλά και στη μεγιστοποίηση της κοινωνικής και οικονομικής ωφέλειας όλων των επαγγελματιών του τουριστικού τομέα.”

“Η συνεργασία μας με την Creation Advertising έχει ως απώτερο σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους εκλεκτούς επισκέπτες μας και για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να στηρίξουν αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, που σύντομα θα επεκταθεί και για τους υπόλοιπους Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...