Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η LG προμηθεύει το Divani Apollon Palace & Spa Hotel με τηλεοράσεις προηγμένης τεχνολογίας

Η LG Electronics Ελλάς, εξόπλισε το πολυτελές ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa Hotel στη Βουλιαγμένη, με τις τηλεοράσεις LG LV355C, που διαθέτουν τεχνολογία LED και εναρμονίζονται απόλυτα με το περιβάλλον υψηλής αισθητικής του ξενοδοχείου.

Για τις ανάγκες της ξενοδοχειακής μονάδας, εγκαταστάθηκαν 272 τηλεοράσεις LG LV355C με διαγώνιο 32 ιντσών στα δωμάτια των επισκεπτών, οι οποίες ενσωματώνουν προηγμένες ξενοδοχειακές λειτουργίες και διακρίνονται για τη λεπτή και κομψή σχεδίασή τους. Οι τηλεοράσεις 32LV355C της LG είναι τεχνολογίας LED εξασφαλίζοντας υψηλότερη ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ διαθέτουν ανάλυση Full HD 1.920 x 1.080 για απεικόνιση κορυφαίας ποιότητας.

To συγκεκριμένο Full HD LED μοντέλο τηλεόρασης της LG, διαθέτει ζωντανά χρώματα, ισορροπημένη διαβάθμιση των μαύρων αποχρώσεων και υψηλή ευκρίνεια. Οι τηλεοράσεις LG 32LV355C έχουν λάβει την πιστοποίηση Energy Star και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, η σειρά LV355C διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG4, αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας μέσω USB με άλλες συμβατές ψηφιακές συσκευές, και πλήθος ευκολιών που παρέχουν όλες οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG, όπως ξενοδοχειακό menu, έλεγχο όλων των λειτουργιών της συσκευής μέσω Η/Υ ή Media Player, και ειδικό τηλεκοντρόλ.

Η LG Electronics Ελλάς διαθέτει πλούσια γκάμα επαγγελματικών προϊόντων και ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών λύσεων, με πρωτοποριακή σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής, που απαντούν στις σύνθετες ανάγκες της τουριστικής αγοράς. Αποτελώντας τον ιδανικό συνεργάτη για μεγάλες επιχειρήσεις και ξενοδοχειακούς οργανισμούς, η εταιρεία έχει ως κεντρικό άξονα το συνδυασμένο όφελος καταναλωτή και επαγγελματία, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...