Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Η Thomas Cook και η Amadeus κλείνουν πενταετή παγκόσμια συμφωνία


Αθήνα– Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας και η Thomas CookGroup, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ταξιδιωτικών γραφείων στον κόσμο ανακοίνωσαν πρόσφατα την ανανέωση της συμφωνίας τους για ακόμη πέντε χρόνια.

Η προσθήκη πέντε νέων αγορών, αυτών της Ινδίας, Δανίας, Φινλανδίας, Νορβηγίας και Σουηδίας, αυξάνει σε 14 τον αριθμό των χωρών στις οποίες οι δύο εταιρείες συνεργάζονται. Ο πλήρης κατάλογος χωρών περιλαμβάνει τις Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Αίγυπτο, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ολλανδία και Πολωνία. Η μετάβαση των νέων αγορών στο σύστημα της Amadeus πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2010.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Thomas Cook, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ταξιδιωτικών γραφείων στον κόσμο, αποφάσισε να ανανεώσει και να επεκτείνει την σχέση της με την Amadeus,” σχολίασε ο κ. Philippe Chereque, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Amadeus. “Η προσθήκη σημαντικών αγορών όπως η Ινδία, η Φινλανδία και οι Σκανδιναβικές χώρες στην ήδη ισχυρή μας σχέση αποδεικνύει την συνεργασία εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ των δυο εταιρειών.”

Ο κ. Manny Fontenla-Novoa, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Thomas Cook δήλωσε: “Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με την Amadeus θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας για να γίνουμε κορυφαίος ανεξάρτητος πάροχος ταξιδιωτικών υπηρεσιών, καθώς επίσης και να συνεχίσουμε την εξαιρετική πορεία των επιχειρηματικών μας διαδικασιών και είμαστε ικανοποιημένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξουμε περαιτέρω την σχέση μας με την εταιρεία.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...