Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τουριστικός οδηγός από τη Λέρο


Η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Λέρου, αναγνωρίζοντας το σημαντικό και καθοριστικό ρόλο του τουρισμού στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού μας, έχει θέσει την ανάδειξη και προβολή του νησιού στις πρώτες προτεραιότητες της.
 
Μεταξύ όλων των άλλων δραστηριοτήτων της (όπως συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού, δημοσιεύσεις σε περιοδικά τουριστικού περιεχομένου, συμμετοχή σε συνέδρια προβάλλοντας την Λέρο, επαφές με τουριστικά γραφεία, κ.λπ.) είναι και η έκδοση τουριστικού οδηγού με τίτλο ΛΕΡΟΣ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΜΟΡΦΗ, και ένα έντυπο ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ, σε δύο γλώσσες Ελληνικά και Αγγλικά, βασικά εργαλεία προβολής του νησιού μας.
 
Έτσι, στις τουριστικές εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, στα γραφεία του ΕΟΤ σε ξένες χώρες, στα τουριστικά πρακτορεία και σε κάθε φορέα που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού θα υπάρχει ένα αξιόλογο εργαλείο προβολής της σύγχρονης εικόνας του νησιού μας, μαζί με όλο το σχετικό πληροφοριακό υλικό που ο δήμος του νησιού μας έχει εκδώσει παλαιότερα αλλά και πρόσφατα (DVD, χάρτες, κ.ά.).
 
Η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού στην προσπάθεια της αυτή είχε συμπαραστάτη και χορηγό την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, και την Πρόεδρο του Δωδεκανησιακού Οργανισμού Τουρισμού κα. Διακοσταυριανού Δέσποινα, την οποία και ευχαριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...