Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Γιορτή Χίου στα Hondos Centers


Για μια ολόκληρη εβδομάδα (19-25 Ιουλίου 2010), τα αρώματα της Μυροβόλου Χίου ενώθηκαν με τα αρώματα του HONDOS CENTER, σε ειδική δράση προβολής της Χίου, με τίτλο  «Άρωμα Διακοπών», μια δράση, που, χωρίς αμφιβολία, μπορεί να χαρακτηριστεί ως πανελλαδική πρωτοτυπία σε επίπεδο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
      Συγκεκριμένα, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου και η ΝΕΤΠ, αξιοποιώντας το εύρος δυνατοτήτων του γνωστού δικτύου υποκαταστημάτων, διέθεσε προς διανομή 20.000 περίπου ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες για τον προορισμό και τις νέες προφορές διαμονής, σε 30 υποκαταστήματα Αττικής και Θεσσαλονίκης, τα οποία διακοσμήθηκαν με το αντίστοιχο προωθητικό υλικό. Η ειδική δράση ενισχύθηκε με τη διενέργεια διαγωνισμού για δωρεάν πενθήμερη διαμονή σε επιλεγμένα καταλύματα (Grecian Castle Hotel, Volissos Holidays Homes και Amarandos Appartments). Στο πλαίσιο του διαγωνισμού μέχρι και 20.000 πελάτες των υποκαταστημάτων είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν – νοερά τουλάχιστον -  στη Χίο, ενώ 5.000 περίπου δοκίμασαν την τύχη τους να ζήσουν από κοντά τη μυροβόλο εμπειρία του νησιού.
      Η κλήρωση των τυχερών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, 29 Ιουλίου 2010, στο κατάστημα του HONDOS CENTER στην περιοχή της Δάφνης, όπου «στήθηκε» ειδικό χιώτικο σκηνικό. Τα 5.000 κουπόνια συμμετοχής συγκεντρώθηκαν από όλα τα καταστήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ενώ από το ίδιο το νησί, μοναδικά γλυκά και χιώτικα παραδοσιακά προϊόντα προσφέρθηκαν από Ζαχαροπλαστεία της Χίου. Στην εκδήλωση της κλήρωσης παρέστησαν η Αντινομάρχης της Ν.Α. Χίου, κυρία Λίτσα Λύκου, η Προϊσταμένη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων Ν.Α. Χίου, κυρία Βάσω Κριτάκη, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ του Ομίλου HONDOS CENTER, κυρία Μάρω Δελατόλα, ο Γενικός Διευθυντής της MTC GROUP, κ. Μάκης Μπίτζιος, πλήθος εκπροσώπων του Αθηναϊκού και Περιοδικού Τύπου, καθώς και πελατών, οι οποίοι συμμετείχαν εθελοντικά στη διαδικασία κλήρωσης των τυχερών του διαγωνισμού.
        Η πολύπλευρη  δράση, που οργανώθηκε σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων Τουρισμού MTC GROUP, συνδέθηκε κατάλληλα με το νέο ειδικό διαδικτυακό τόπο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου, www.chios-aroma.gr που έχει στόχο να «αρωματίσει» τους φίλους του νησιού με ειδικές προσφορές και πολύτιμες πληροφορίες για τον προορισμό. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δημοσιεύονται και τα ονόματα των τυχερών της κλήρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...