Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Γερουλάνος: Θετικά τα πρώτα μηνύματα για τον τουρισμό

Αισιόδοξος ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, η φετινή τουριστική περίοδος θα είναι καλύτερη από πέρυσι, εμφανίσθηκε χθες με δηλώσεις του από τα Χανιά ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος
 
 «Δεν θέλω να κάνω ακόμα κάποια εκτίμηση, γιατί νομίζω τα πράγματα είναι πάρα πολύ ρευστά. Η πραγματικότητα είναι ότι καθώς βγαίνουν ειδήσεις από την Ελλάδα, οι οποίες δεν είναι αναγκαστικά κολακευτικές για μας, ανησυχούμε ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Παρ' όλα αυτά διατηρούμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία διότι αρκετά από τα μηνύματα που έχουμε είναι θετικά και αν διατηρηθούν νομίζω ότι θα έχουμε μια καλύτερη τουριστική περίοδο από ό,τι είχαμε πέρυσι».
 
Ο Π. Γερουλάνος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να αναδειχθεί το τουριστικό προϊόν της χώρας.
 
 «Η δουλειά η οποία γίνεται αυτή τη στιγμή, γίνεται με ελάχιστα μέσα, αλλά χρησιμοποιούμε ότι έχουμε στη διάθεση μας, όπως είναι, για παράδειγμα, το ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά δρώμενα στην Ελλάδα, για να τραβήξουμε κόσμο να επισκεφθεί την Ελλάδα και φυσικά την Κρήτη».
 
Ο Π. Γερουλάνος ξεναγήθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο Χανίων όπου τόνισε την ανάγκη ανάδειξης των συλλογών που υπάρχουν σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...