Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ρόδος: Ομογενής αγόρασε το 50% του ξενοδοχείου «Ωκεανίς»

Τα τελευταία 15 χρόνια έχει κτίσει πολλές από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου και παρά την ύφεση συνεχίζει να εργάζεται εντατικά, κατακτώντας έτσι μια από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο του.

Ένας Βορειοηπειρώτης μεγαλοεργολάβος είναι ο επενδυτής που αγόρασε μεγάλο μερίδιο εταιρίας ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στην περιοχή της Φανερωμένης – θέμα στο οποίο αναφέρθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη το Rodosalarm.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Δήμο Δημόπουλο που αγόραρε το 50% των μετοχών του ξενοδοχείου «ΩΚΕΑΝΙΣ» που ανήκε σε έναν εκ των τριών συνιδιοκτητών του ξενοδοχείου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Δημόπουλος κατέβαλε το ποσό των 650.000 ευρώ και ταυτόχρονα ανέλαβε τα δάνεια και τις υποχρεώσεις που αναλογούσαν στον πωλητή του εν λόγω μεριδίου και τα οποία ανέρχονται σε πολύ υψηλά ποσά.

Ο επενδυτής δραστηριοποιείται περίπου 20 χρόνια ως εργολάβος στη Ρόδο και τα τελευταία 15 χρόνια έχει κατασκευάσει πολλές από τις νέες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού και θεωρείται ένας από τους πλέον δραστήριους κατασκευαστές στο χώρο των μεγάλων οικοδομών και με σημαντική οικονομική επιφάνεια.

Ο ίδιος έχει μισθώσει και λειτουργεί την ταβέρνα ΤΡΑΤΑ στην παραλία της Ιαλυσού εδώ και πέντε χρόνια – και ήταν εσφαλμένη η πληροφορία ότι αγόρασε την ταβέρνα.

Ο κ. Δήμος Δημόπουλος κατάγεται από τους Αγίους Σαράντα όπου είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο και έχει να επιδείξει πλούσια κοινωνική και πατριωτική δράση.

Τον τελευταίο καιρό, παρά την ύφεση, ασχολείται εντατικά με σημαντικές κατασκευές νέων ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και με εκσυγχρονισμό ή επέκταση παλιών.

ΠΗΓΗ Rodosalarm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...