Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η ΔΗΜΑΡ αντεπιτίθεται στην Ολγα Κεφαλογιάννη

Η ΔΗΜΑΡ περνάει στην αντεπίθεση και, δείχνοντας προς την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι: «Το μεγάλο κεφάλαιο του τουρισμού μας είναι το φυσικό περιβάλλον και η πολιτιστική μας κληρονομιά.Τραυματίζοντας το κεφάλαιο αυτό, ανεχόμενοι τις προκλητικές καταλήψεις αιγιαλού, παραλίας αλλά και άλλων δασικών ή προστατευόμενων περιοχών, στο όνομα πρόσκαιρων ωφελειών, υπονομεύουμε την εικόνα της χώρας και το τουριστικό της μέλλον. Το μήνυμα που πρέπει να φύγει από τη χώρα μας πρέπει να είναι: Και στον τουρισμό η Ελλάδα θεσπίζει και τηρεί κανόνες». 

Πρόκειται για απάντηση στις αιχμές που άφησε η υπουργός Τουρισμού κατά του ειδικού γραμματέα ΠΕΚΑ Σάκη Κουρουζίδη, στελέχους της ΔΗΜΑΡ, αλλά και στην κυβερνητική τακτική που σταμάτησε τις κατεδαφίσεις.

Στην ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ τονίζεται ακόμη: «Οι αυθαιρεσίες κάνουν κακό στον τουρισμό, νοθεύουν την τουριστική αγορά και υπονομεύουν τη μελλοντική του εξέλιξη πάνω σε υγιείς βάσεις. Η προστασία του αιγιαλού και της παραλίας από ανεξέλεγκτες και αυθαίρετες παρεμβάσεις, στο όνομα της εξυπηρέτησης του τουρίστα, δεν συνιστά τουριστική πολιτική με σχέδιο, με άποψη και προτεραιότητες. Διαιωνίζεται μια στρεβλή αντίληψη που υπονοεί ότι η ανοχή στην αυθαιρεσία κάνει καλό στον τουρισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...