Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Επίσημος Υποστηρικτής του “Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας Λακωνίας” η Εταιρεία “Κυριάκος Κακούρος ΑΕ”

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας ως επίσημο όργανο των ξενοδόχων της Λακωνίας και ασχολούμενη επί μακρόν με τη βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος στο νομό αλλά και σε πελοποννησιακό επίπεδο με πληθώρα δράσεων, κατά το 2012 -και με δεδομένη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία που έπληξε καίρια και τον τουρισμό- αποφάσισε την ανάληψη μιας σειράς νέων πρωτοβουλιών επιστρατεύοντας παράλληλα την απαραίτητη τεχνογνωσία για το σκοπό αυτό.

Στα πλαίσια των δράσεων αυτών δρομολόγησε και την πρωτοβουλία Λακωνία | Laconia, GR (laconiagreece) με φυσική αλλά και ηλεκτρονική παρουσία και αποκλειστικό στόχο την προβολή και ανάδειξη του προορισμού “ΛΑΚΩΝΙΑ”.

Το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Λακωνίας (ΤΣΠΛ) αποτελεί τη φυσική εξέλιξη των παραπάνω κινήσεων της Ένωσης και υποστηρίζει ουσιαστικά τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών εντός του προορισμού/νομού, στοιχείο καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη του αρχικού στόχου.

Σήμερα η ΕΞΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως από την 12/4/2013 η “Κυριάκος Κακούρος ΑΕ”, ο γνωστός όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται επί μακρόν στη Λακωνία και τους όμορους νομούς ως επίσημος αντιπρόσωπος NISSAN, TOYOTA, KIA και HYUNDAI, είναι ο Επίσημος Υποστηρικτής του «Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας Λακωνίας».

Η ΕΞΛ δηλώνει τη χαρά και την ικανοποίησή της για την αποδοχή και στήριξη του ΤΣΠΛ, που την περίοδο αυτή έχει τεθεί σε ανοικτή/δημόσια διαβούλευση για τη διερεύνηση της άποψης του κοινού, και ευχαριστεί δημόσια την “Κυριάκος Κακούρος ΑΕ” για την ανταπόκριση και το ενεργό ενδιαφέρον της.Οι δυο συνεργαζόμενες πλευρές προβαίνουν επίσης από κοινού στην ανακοίνωση ότι την περίοδο του Πάσχα θα διοργανώσουν event εντός του προορισμού “ΛΑΚΩΝΙΑ” για τη γνωστοποίηση της συνεργασίας τους και την ανάδειξη/προβολή των φυσικών καλλονών και τουριστικών υποδομών του προορισμού. Το event θα έχει το χαρακτήρα περιήγησης και θα πραγματοποιηθεί με όχημα 4Χ4 που θα διαθέσει ο χορηγός.
Περισσότερες πληροφορίες για τις κοινές δράσεις ΕΞΛ και “Κυριάκος Κακούρος ΑΕ” θα δίνονται κατά το επόμενο διάστημα με Δελτία Τύπου και γενικότερη ενημέρωση από τα media της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...