Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

CITY NEWS και Γένους ΘΗΛΥΚΟΥ μαζί με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ την Κυριακή.

Με δύο ξεχωριστά περιοδικά στη... συσκευασία του ενός κυκλοφορεί την Κυριακή ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, μια από τις λίγες εφημερίδες που βλέπει την κυκλοφορία της να ανεβαίνει χωρίς να προσφέρει δώρα και ... "καθρεπτάκια" στους ιθαγενείς αναγνώστες.

Το Γένους ΘΗΛΥΚΟΥ, το καλό περιοδικο για τη γυναίκα έχει ένα μεγαλο αφιέρωμα στον γάμο  και πλούσια ύλη που ενδιαφέρει όλα τα θηλυκά αλλά και τα ... αρσενικά. Στο εξώφυλλό του ο Κώστας Σπυρόπουλος με το απόλυτο αρσενικο ύφος.

Με την επιμέλεια της Μαρίνας Λουκάκου και με μοντέρνο σχεδιασμό το Γένους ΘΗΛΥΚΟΥ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ποιότητα αλλά και την εμπορικότητα, μια και είναι το μοναδικό έντυπο ευρείας κυκλοφορίας που στέκεται δίπλα στις επιχειρήσεις όχι μονο του κέντρου της Αθήνας αλλά  και των άλλψν δήμων και της περιφέρειας.

Το CITY NEWS, ο απόλυτος οδηγός πόλης που επιμελειται ο Πέτρος Βενιέρης με πολλούς εκλεκτούς συνεργάτες, δίνει διεξόδους για την .. έξοδό σας ακόμα και στις μέρες της κρίσης ενώ δημοσιεύει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο τουριστικό -και όχι μόνο - Ναύπλιο. Θέατρο, κινηματογράφος, κέντρα δισκέδασης, αλλά και ταβέρνες, κουτούκια, νεανικά στέκια και life style προτάσεις συνδυασμένες με άφθονο κους - κους και κρτική. Με το θρυλικό Μπούρτζι, στο εξώφυλλό του το CITY NEWS της Κυριακής, μπορείτε να το βρείτε και στο internet στη διεύθυνση http://citynews.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...