Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Νέα επωνυμία και αυξημένη ετοιμότητα των υπηρεσιών Βοήθειας της INTERAMERICAN για την έξοδο του Πάσχα

Η Διεύθυνση  Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Αναλογιστικής  του υπουργείου Οικονομίας ενέκρινε, με την Κ3-151/1.3.2010 απόφασή της, την αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας INTERAMERICAN Οδική Προστασία σε INTERAMERICAN Βοήθειας ΑΕΓΑ.  
Εν τω μεταξύ, η INTERAMERICAN για τη φετινή έξοδο του Πάσχα λαμβάνει μέτρα αυξημένης ετοιμότητας του στόλου οχημάτων και του εξειδικευμένου προσωπικού της στον τομέα της Βοήθειας. Οι υπηρεσίες της INTERAMERICAN θα βρίσκονται επί ποδός σε 24ωρη βάση κατά τις μέρες της εξόδου αλλά και τις επιστροφής των εκδρομέων, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε ανάγκη βοήθειας. Τόσο η Προσωπική Βοήθεια (ιατρικές συμβουλές – πρώτες βοήθειες και υγειονομική μεταφορά οδικά ή από αέρος - τηλ. γραμμή 1010) όσο και η Οδική Βοήθεια (τηλ. γραμμή 1158) θα είναι στη διάθεση όχι μόνον των ασφαλισμένων, αλλά και κάθε ταξιδιώτη.  
Η Οδική Βοήθεια  της INTERAMERICAN έχει φροντίσει για τη διασπορά του στόλου της και για την επιφυλακή των σταθμών της στους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα στις κλήσεις, καθώς και για την ανάληψη κάθε σχετικής διαδικασίας για τους ασφαλισμένους της γρήγορα και αποτελεσματικά με το σύστημα Autohelp.  
Επισημαίνεται ότι ο κλάδος Βοήθειας είναι ενοποιημένος διοικητικά στην INTERAMERICAN περιλαμβάνοντας και την Άμεση Ιατρική Βοήθεια, καθώς επίσης ότι η INTERAMERICAN Βοήθειας είναι αδειοδοτημένη για την υποστήριξη κάθε είδους οχήματος (και βαρέων) με βάση τις αυξημένες υποχρεώσεις – προϋποθέσεις του νέου νόμου 3651/2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...