Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Πενθήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο για περίπου 6.500 δικαιούχους από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας

Πενθήμερες κρουαζιέρες σε νησιά του Αιγαίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 6.424 δικαιούχοι των παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας για το χρονικό διάστημα από τις 20 Μαΐου μέχρι τις 6 Ιουνίου.
Η εγγραφή των δικαιούχων από όλη την Ελλάδα θα αρχίσει τη Δευτέρα 12 Απριλίου από όλα τα γραφεία διανομής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στην Αττική και στην Περιφέρεια, μέχρι να εξαντληθούν τα εισιτήρια.
Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιηθούν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 20 και 24 Μαΐου με κατεύθυνση τα νησιά Τήνο ή Σύρο - Μύκονο - Κω - Σάμο - Λέσβο και από το λιμάνι του Πειραιά στις 29 Μαΐου και 2 Ιουνίου με κατεύθυνση τα νησιά Ρόδο - Κω - Σάμο - Τήνο ή Σύρο - Μύκονο.
Στο ταξιδιωτικό «πακέτο» περιλαμβάνονται τέσσερις διανυκτερεύσεις εντός του πλοίου, πλήρης διατροφή και έκπτωση 20% σε ποτά και σκευάσματα.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν δικαιούχοι παροχών ΟΕΕ που πέρυσι έκαναν χρήση μικτού προγράμματος παροχών με την προϋπόθεση ότι φέτος δεν συμμετείχαν και δε θα συμμετάσχουν σε κάποιο εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού.
Συμπεριλαμβάνονται επίσης δικαιούχοι που απεγράφησαν για να συμμετάσχουν στο φετινό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού και οι οποίοι δεν υπερβαίνουν τα παρακάτω καθορισθέντα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού όρια εισοδήματος:
α) μεμονωμένα άτομα - δικαιούχοι, ανά αίτηση 17.000 ευρώ, (ατομικό-οικογενειακό εισόδημα),
β) δύο άτομα δικαιούχοι ανά αίτηση 25.000 ευρώ (οικογενειακό εισόδημα),
γ) τρία άτομα δικαιούχοι ανά αίτηση 33.000 ευρώ (οικογενειακό εισόδημα),
δ) τέσσερα άτομα δικαιούχοι ανά αίτηση, όχι πολύτεκνοι, 41.000 ευρώ (οικογενειακό εισόδημα),
ε) πολύτεκνοι 50.000 ευρώ (οικογενειακό εισόδημα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...