Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

H SINGAPORE AIRLINES ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΕΝ ΠΤΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε πως, σύντομα, οι επιβάτες της θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νέα γενιά του KrisWorld, του πιο προηγμένου συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήση παγκοσμίως, στα νέα αεροσκάφη Boeing 777-300ERs που θα εισαχθούν στο στόλο της εταιρίας στους επόμενους μήνες. 

Το νέο σύστημα KrisWorld, βασισμένο σε πλατφόρμα της Panasonic Avionics, θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε οκτώ νέα αεροσκάφη B777-300ER που θα ξεκινήσουν πτήσεις το Σεπτέμβριο. Επίσης, θα εγκατασταθεί στα νέα Airbus A350, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για παράδοση στα επόμενα έτη, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας που έχει υπογραφεί με την Panasonic Avionics το 2012. Τα συστήματα KrisWorld που ήδη λειτουργούν σε άλλα αεροσκάφη θα μπορούν επίσης να εκσυγχρονιστούν με το νέο σύστημα.

«Προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε την εμπειρία ψυχαγωγίας στα αεροσκάφη μας. Τον προηγούμενο χρόνο εισαγάγαμε υπηρεσίες Internet και κινητής τηλεφωνίας. Με τη νέα γενιά του συστήματος KrisWorld προσφέρουμε προηγμένη τεχνολογία, βελτιωμένη εμπειρία χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και μία ευρεία γκάμα προσεκτικά επιλεγμένου περιεχομένου για να καλύψουμε τις προτιμήσεις των επιβατών μας και των νέων τάσεων ψυχαγωγίας» δήλωσε ο Senior Vice President Product & Services, Mr Tan Pee Teck.

Η Singapore Airlines θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα λανσάρει το σύστημα νέας γενιάς eX3 της Panasonic Avionics στα αεροσκάφη A350 καθώς επίσης και στα B777-300ER. Θα είναι επίσης η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει τη Σουίτα Παγκόσμιας Επικοινωνίας (Global Communications Suite) της Panasonic στα αεροσκάφη A350, με  δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ευρυζωνικού Internet στις συσκευές των επιβατών και στα καθίσματα, καθώς και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

Το νέο σύστημα KrisWorld περιλαμβάνει μεγαλύτερες οθόνες LCD και συσκευές χειρισμού με οθόνη αφής σε όλες τις θέσεις. Στην Πρώτη Θέση, οι οθόνες LCD μεγαλώνουν στις 24 ίντσες από 23, στη Θέση Business σε 18 από 15,4 και στην Οικονομική Θέση σε 11 από 10,6 ίντσες. Οι πελάτες της Οικονομικής Θέσης θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 1.000 λύσεις ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής.

Σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρία σχεδιασμού Massive Interactive, η Singapore Airlines έχει άψογα ενσωματώσει τη λειτουργικότητα του χειριστήριου με οθόνη αφής στον κύριο σχεδιασμό ενός νέου, πρωτοποριακού περιβάλλοντος χρήστη του KrisWorld  για να διασφαλίσει ότι η πλοήγηση στα μενού και τα προγράμματα είναι διαισθητική και φιλική στο χρήστη. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ταυτόχρονα μεταξύ ποικίλων επιλογών ψυχαγωγίας. Για παράδειγμα, μπορούν να παρακολουθήσουν ταινία, ενώ ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή χειρισμού για να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα ή για την πορεία του αεροσκάφους. Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χειριστήριο για την πλοήγηση στο KrisWorld.

Αξίζουν να σημειωθούν και  κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως το «Quick Search», όπου ένα ελαφρύ χτύπημα του χειριστηρίου εμφανίζει μία λίστα με επιλογές ψυχαγωγίας. Επίσης, το Κέντρο Ειδοποιήσεων στο ταμπλό του KrisWorld περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη πτήση, μειώνοντας των αριθμό των ανακοινώσεων και διασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες θα παρακολουθούν ανενόχλητοι ταινίες.

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld παρέχει επίσης πιο εξατομικευμένη, προσωποποιημένη εμπειρία καθώς προσφέρει προτάσεις περιεχομένου βασισμένες στις προτιμήσεις των επιβατών. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να βαθμολογήσουν ταινίες και να δουν πως τις έχουν βαθμολογήσει οι συνεπιβάτες τους.

Το σύστημα νέας γενιάς KrisWorld συμπληρώνει την υπηρεσία In-Flight Connectivity της εταιρίας. Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία έχει εγκατασταθεί σε 21 αεροσκάφη1. Μέχρι το τέλος του επόμενου έτους αναμένεται η εγκατάσταση της και στα υπόλοιπα αεροσκάφη Airbus A380-800 και B777-300ER της εταιρίας.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...