Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αυξηση 22% στην κίνηση εξωτερικού το τρίμηνο Μάιος - Ιούλιος για την Aegean

Εντυπωσιακή αύξηση 22% στην κίνηση εξωτερικού για το διάστημα Μάιος - Ιούλιος 2013 κατέγραψε η αεροπορική εταιρεία Aegean, μεταφέροντας συνολικά 1,3 εκατ. επιβάτες, δηλαδή 235.000 περισσότερους σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η θετική αυτή τάση συνεχίστηκε τον Ιούλιο, οπότε και η κίνηση εξωτερικού παρουσίασε αύξηση 19% και ανήλθε σε 508.000. επιβάτες.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η Aegean, ιδιαίτερα θετικό είναι το αποτέλεσμα για την τουριστική κίνηση της Αθήνας, όπου παρατηρείται αντιστροφή της αρνητικής τάσης του 2012, παρουσιάζοντας αύξηση της κίνησης εξωτερικού κατά 15%.

Σημαντική όμως είναι και η περαιτέρω ενίσχυση της θετικής τάσης των άλλων κυρίων βάσεων από τις οποίες επιχειρούν τουλάχιστον τρία αεροσκάφη, και συγκεκριμένα της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου και της Ρόδου, όπου παρουσιάστηκε αύξηση μεταξύ 19% και 41%.

Θετική είναι και η πορεία των μικρότερων βάσεων, Κέρκυρα, Κως και Καλαμάτα, από τις οποίες επιχειρεί σε κάθε μία από ένα αεροσκάφος, σημειώνοντας συνολική αύξηση της κίνησης εξωτερικού κατά 58%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...