Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Hub στο Ηράκλειο εξετάζει η easyJet

Στον δρόμο που χάραξε η Ryanair στα Χανιά, φαίνεται ότι βαδίζει και η easyJet, αλλά αυτή προσανατολίζεται στο Ηράκλειο.

“Ανοίγει” το παιχνίδι: Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η easyJet έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχει κινήσει τη σχετική διαδικασία να δημιουργήσει ένα hub στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, σταθμεύοντας εκεί ένα αεροσκάφος, σε πρώτη φάση, προκειμένου να πραγματοποιεί πτήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθώντας το μοντέλο της Ryanair στα Χανιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, η easyJet, επιδιώκει να πραγματοποιεί και πτήσεις εσωτερικού, αρχικά προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας, αξιοποιώντας, προφανώς και το κενό που αφήνει η Olympic Air.

Πρόκειται για αρκετά σημαντική εξέλιξη που αν καταλήξει στη δημιουργία του hub, σίγουρα αλλάζει περαιτέρω τα δεδομένα των αερομεταφορών, πρωτίστως για την Κρήτη, αλλά και στην αγορά των πτήσεων εσωτερικού.

Όπως μαθαίνουμε η πτήση της Ryanair Χανιά - Θεσσαλονίκη αποδίδει, ήδη, τα προσδοκώμενα.

Έχουμε και άλλες πληροφορίες σχετικά με το αεροδρόμιο Ηρακλείου και ειδικότερα για την επέκταση των εγκαταστάσεών του, αλλά δεν είναι απολύτως επιβεβαιωμένες ακόμα, επομένως θα χρειαστεί να επανάλθουμε.

Μία ακόμα εξέλιξη είναι ότι έφθασε και ήδη εντάχθηκε στο πτητικό έργο της Minoan Air, το αεροσκάφος που είχε στο London της Οξφόρδης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και το τρίτο Fokker που είχε σταθμευμένο στο Λουγκάνο.

traveldailynews.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...