Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

"E-Tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean"


Τα μεγαλύτερα ονόματα του ηλεκτρονικού τουρισμού θα βρεθούν στην Αθήνα στις 31 Ιανουαρίου & 1 Φεβρουαρίου 2011, στα πλαίσια του Συνεδρίου “E-Tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean” (Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κανάλια Διανομής για τη Νότια Ευρώπη και τη Μεσόγειο) που διοργανώνεται από τη Βρετανική εταιρεία Eyefortravel σε συνεργασία με την ελληνική Travel Media Applications.
Το συνέδριο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας και τη χώρα γενικότερα, γιατί για πρώτη φορά οι επιχειρηματίες και τα στελέχη του τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν σε ετήσια βάση ένα βήμα ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ μέσα από το διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα και τα κινητά. Το ξεχωριστό είναι, ότι στα συνέδρια Eyefortravel η γνώση μεταδίδεται από την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες των ανθρώπων της αγοράς που κάνουν τις παρουσιάσεις και συμμετέχουν σε συζητήσεις με τους σύνεδρους και όχι απλά από θεωρητικές προσεγγίσεις. Έτσι, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από γνωστές τουριστικές εταιρείες, τουριστικούς προορισμούς, ξενοδοχεία, κ.α. τις πρακτικές που έχουν ακολουθήσει και τα αποτελέσματα που αυτές έχουν αποφέρει.
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ θα διοργανωθεί με την υποστήριξη της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης της Αθήνας (ΕΤΟΑ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Ο χώρος διεξαγωγής του συνεδρίου είναι η "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 στο Γκάζι) και ειδικότερα το Αμφιθέατρο του 9,84 και οι αίθουσες "Αγγελος Σικελιανός" και "Κωστής Παλαμάς".
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του συνεδρίου
www.eyefortravel.com/e-tourism.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...