Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Τομέας Τουρισμού ΙΕΚ ΔΟΜΗ Έναρξη εγγραφών στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου 2011

Με μια μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία που επισφραγίζεται από διεθνείς βραβεύσεις και διακρίσεις, και αξεπέραστη τεχνογνωσία στην επαγγελματική εκπαίδευση στις τουριστικές και επισιτιστικές σπουδές, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποτελεί την κορυφαία επιλογή εκατοντάδων σπουδαστών.

Τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, προσφέρονται σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών από καταξιωμένους και επώνυμους επαγγελματίες του κλάδου, ενώ η σπουδαστική εμπειρία εμπλουτίζεται από πλήθος σεμιναρίων και άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, που υποστηρίζονται από κορυφαίες εταιρίες του ξενοδοχειακού, τουριστικού και επισιτιστικού τομέα που συνεργάζονται με το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, προσφέρει ισχυρό κρατικό δίπλωμα, αναβολή στράτευσης, μοριοδότηση για το ΑΣΕΠ, σπουδαστικό πάσο και γραφείο επαγγελματικής αποκατάστασης στις παρακάτω ανταγωνιστικές ειδικότητες, που οδηγούν σε περιζήτητα επαγγέλματα:

Chef Διεθνούς και Ελληνικής Κουζίνας, Αρτοποιός – Ζαχαροπλάστης, Bartender, Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Ειδικός Τουριστικού Πρακτορείου. Πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ – Τομέας Τουρισμού, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...