Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«Πράσινος Τουρισμός» στο Επιμελητήριο Κυκλάδων


Το Επιμελητήριο Κυκλάδων και η Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου Κυκλάδων (ΕΤ.Α.Π.), σας προσκαλούν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη, με απευθείας διασύνδεση μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης, με τα τοπικά γραφεία των νησιών και στην Τήνο,

στην Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνουν σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ, με θέμα: Παρουσίαση της δράσης «Πράσινος Τουρισμός» του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ), όπου οι επιχειρηματίες καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους. 

Στην εκδήλωση, θα παρουσιασθούν αναλυτικά οι δυνατότητες χρηματοδοτικής ενίσχυσης μέσω αυτής της δράσης του ΕΣΠΑ, των υφιστάμενων τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ως ξενοδοχειακά και άλλα καταλύματα. 

Στόχος της δράσης, είναι η βελτίωση των λειτουργικών υποδομών και των επιχειρησιακών διαδικασιών των τουριστικών μονάδων, με οικολογικό προσανατολισμό, αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα τοπικά, γεωγραφικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...