Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η Ελλάδα πρωτοσέλιδο σε αφιέρωμα του Conde Nast Traveler και στους New York Times

Με εξώφυλλο την Ελλάδα και εκτενές αφιέρωμα 15 σελίδων κυκλοφορεί το τεύχος Ιανουαρίου του διάσημου τουριστικού περιοδικού "Conde Nast Traveler".

Το τεύχος έχει τίτλο: "Pure Bliss, 4 Perfect Little Isles In Greece" (Καθαρή Ευδαιμονία: 4 τέλεια μικρά νησιά στην Ελλάδα) και κυκλοφορεί στην Αμερική σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για τη νέα χρονιά, σε ό,τι αφορά τις κρατήσεις στην περιοχή και αυτές τις ημέρες αναμένεται και στη χώρα μας. Το αφιέρωμα του περιοδικού εστιάζει στις μικρές Κυκλάδες και το κείμενο εμπλουτίζεται με φράσεις από τον Καζαντζάκη και τον Ομηρικό Οδυσσέα.

Στην Ελλάδα αναφέρεται και το ταξιδιωτικό έντυπο των New York Times που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εκφράζει την ικανοποίηση του για το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς αυτό δεν αποτελεί κάποια διαφημιστική καταχώρηση από μέρος του υπουργείου αλλά έρχεται ως αποτέλεσμα των επαφών με τους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας. Η επικοινωνία με τους εκδότες του περιοδικού είχε καλλιεργηθεί από την πρόσφατη τουριστική έκθεση στη Νέα Υόρκη, όπως επίσης και σε αυτή του Βερολίνου.

Την ίδια στιγμή το υπουργείο σύντομα θα δημοσιοποιήσει και τα αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα του "Visit Greece", που σύμφωνα με πληροφορίες κινούνται σε ανοδικά επίπεδα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...