Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΤ: 100.000 ευρώ για τα Γραφεία Εξωτερικού

P-icon CyprusImage via Wikipedia
Διαγωνισμό για την αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση των γραφείων του στο εξωτερικό προκηρύσσει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, διαθέτοντας το ποσό των 100.000 ευρώ.

 Το έργο αφορά στην παροχή υπηρεσιών για την ετοιμασία εμπεριστατωμένης πρότασης για τα λειτουργικά, διοικητικά, οργανωτικά και οικονομικά θέματα της αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσης των 22 Γραφείων ΚΟΤ Εξωτερικού, ώστε να εφαρμοστεί ολοκληρωμένα ο νέος ρόλος, η δομή και η διάρθρωση όλων των Γραφείων του.

Η μελέτη αναμένεται να βοηθήσει στην καλύτερη προβολή του τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό, καθώς και στην καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε τουριστικής αγοράς, με απώτερο στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας.

Ταυτόχρονα επιδιώκεται η εφαρμογή ενός ορθολογιστικού συστήματος διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, ο ανάδοχος θα πρέπει να παρουσιάσει μέσα σε δύο εβδομάδες από την ημερομηνία έναρξης της εκτέλεσης του αντικειμένου της σύμβασης, τη στρατηγική επικοινωνίας που θα χρησιμοποιήσει για τη συλλογή πληροφοριών από τα Γραφεία Εξωτερικού και την Κεντρική Υπηρεσία, αλλά και για να εξηγήσει με ξεκάθαρο τρόπο το έργο της αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωσης σε όλους τους επηρεαζόμενους υπαλλήλου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...