Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μπακογιάννη – Αυγενάκης στηρίζουν την παραμονή της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Κρήτη

«Από την πρώτη στιγμή, η Δημοκρατική Συμμαχία υπογράμμισε την ανάγκη να εξεταστούν από την αρμόδια υπουργό Παιδείας όλοι οι παράγοντες που επιβάλλουν την παραμονή του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης στο νησί και να μην επηρεαστεί η λειτουργία του από το σχεδιασμό της κυβέρνησης για την κατάργηση αντίστοιχων τμημάτων σε όλη τη χώρα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αποδυνάμωση και η πιθανότητα κλεισίματος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης συνεπάγεται δυσμενέστατες επιπτώσεις, εκτός των άλλων, και στον επιχειρηματικό κόσμο και κατά συνέπεια στην οικονομία του τόπου, γεγονός που κατά την παρούσα οικονομική συγκυρία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η Κρήτη δεν μπορεί να μείνει «ξεκρέμαστη», χωρίς Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων. Για εμάς, ο τουρισμός, όπου ακμάζει η ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως και ο πρωτογενής τομέας, μπορούν να αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη για ανάπτυξη και την αντιστροφή του δυσμενούς οικονομικού κλίματος.

Η Δημοκρατική Συμμαχία καλεί τα κόμματα και τον κάθε τοπικό Βουλευτή ξεχωριστά να πάρουν θέση για το θέμα του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης, αλλά και για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της Κρήτης που αφορούν τον τουρισμό και την εκπαίδευση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...