Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το crash test του ΚΤΕΛ Λακωνίας

Την 27η Ιουλίου 2012 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πιλοτική φάση αξιολόγησης των υπηρεσιών του ΚΤΕΛ Λακωνίας, η οποία διεξήχθη στα πλαίσια των δράσεων/πρωτοβουλιών της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας για την ενίσχυση και προβολή του προορισμού «ΛΑΚΩΝΙΑ».
Η αξιολόγηση διήρκεσε ένα μήνα, όπως είχε συμφωνηθεί, και ο στόχος είναι να επαναληφθεί μετά από μερικούς μήνες.
Αξίζουν συγχαρητήρια στο ΚΤΕΛ Λακωνίας γιατί ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόταση της Ένωσης υποδεικνύοντας στους άλλους φορείς τη στάση που πρέπει να τηρούν όλοι οι εμπλεκόμενοι -άμεσα ή έμμεσα- στην παραγωγή του τουριστικού προϊόντος σε συνάρτηση με τις σύγχρονες απαιτήσεις στο διεθνές τουριστικό τοπίο.
Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα θετικά και η Ένωση ήδη τα ανακοίνωσε συνοπτικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη του επιστημονικού της συνεργάτη Φώτη Παντόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό της Λακωνίας FLY.
Το προσωπικό του ΚΤΕΛ -που συχνά παρακολουθεί ειδικά σεμινάρια- συμπεριφέρεται άψογα στο επιβατικό κοινό και είναι ενημερωμένο όχι μόνο για το αντικείμενό του, αλλά μπορεί να παρέχει και γενικές πληροφορίες που ενδεχομένως χρειάζεται ο επισκέπτης/τουρίστας του νομού. Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται και εντός των λεωφορείων με ειδικό σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό που καθιστά τη μετακίνηση ευκολότερη. Ο στόλος των οχημάτων είναι σύγχρονος και εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα λεωφορεία που πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και προϋποθέσεις για άνετο ταξίδι. Τα δρομολόγια, επίσης, είναι συχνά και σωστά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες μετακίνησης εντός και εκτός νομού.
Ολοκληρώνοντας αυτή την πιλοτική φάση αξιολόγησης, η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας επιθυμεί για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσει και να συγχαρεί για τη συνεργασία τον κ. Πρόεδρο, τους κ.κ. μετόχους και τα στελέχη του ΚΤΕΛ Λακωνίας και δεσμεύεται να επαναλάβει την αξιολόγηση.
Θεωρεί, τέλος, υποχρέωσή της να διαβεβαιώσει το επιβατικό κοινό πως οι υπηρεσίες είναι άριστες και προτρέπει ανεπιφύλακτα κάθε ενδιαφερόμενο να χρησιμοποιεί το ΚΤΕΛ Λακωνίας ως έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο συγκοινωνιακό φορέα.
http://ktel-lakonias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...