Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Cyprus Airways: Εφαρμόζεται Σχέδιο Αναδιάρθρωσης σε όλα τα επίπεδα

Cyprus Airways A330 5B-DBS
Cyprus Airways A330 5B-DBS (Photo credit: caribb)
Ένα εκτεταμένο Σχέδιο Αναδιάρθρωσης που ήδη εφαρμόζεται στο πτητικό, λειτουργικό και εμπορικό έργο της Cyprus Airways δρομολογεί σημαντικές βελτιώσεις σε όλο το φάσμα δραστηριοποίησης της εταιρίας προωθώντας καινοτόμες, σύγχρονες και προοδευτικές υπηρεσίες.


Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής ανάπτυξης οι Κυπριακές Αερογραμμές επιδιώκουν να γίνουν η πρώτη αερογραμμή στις προτιμήσεις των επιβατών σε όποιες αγορές εξυπηρετεί, προσφέροντας στους πελάτες της τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και επιχειρησιακής λειτουργίας, ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία.

Σε πρώτη φάση έχει ήδη αρχίσει η μετατροπή της διάταξης θέσεων (seat configuration) του στόλου των αεροσκαφών της Εταιρείας, ο οποίος θα προσφέρει ομοιόμορφη διάταξη θέσεων (3 + 3) σε όλη την καμπίνα. Για την καλύτερη άνεση των επιβατών της Business Class, θα παραμένει η μεσαία θέση κενή κατά τη διάρκεια της πτήσης για περισσότερο προσωπικό χώρο. Οι επιβάτες της Θέσης αυτής θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και την αναβαθμισμένη γευστική εμπειρία που προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...