Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010


Ο Όμιλος AQUIS Hotels επιλέγει προϊόντα LG
Η συνεργασία αφορά  στον εξοπλισμό των πολυτελών δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων επτά ξενοδοχείων του ομίλου 
LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας και στην αγορά επίπεδων οθόνων, ανακοινώνει την εγκατάσταση τηλεοράσεωνLCD Hotel TV καθώς και επαγγελματικών mini bar σε ξενοδοχεία του ομίλου Aquis Hotels. Η LG συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες στο ξενοδοχειακό κλάδο, που αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της ανάπτυξής της, και τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει άριστα αποτελέσματα με σκοπό τη βέλτιστη παρουσία της σε ολοένα και περισσότερους επαγγελματικούς και ξενοδοχειακούς χώρους.
Τα ξενοδοχεία Aquis Hotels διαθέτουν τις νέες τηλεοράσεις LG Hotel TV τεχνολογίας LCD για τον εξοπλισμό των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων τους, οι οποίες διακρίνονται για το μοναδικό σχεδιασμό και τα πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Ειδικότερα, για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών έχουν τοποθετήθει παραπάνω από 2.000 τηλεοράσεις LG LCD Hotel TV σε ποικίλες διαστάσεις καθώς και mini bar, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Η υψηλή ποιότητα των LCD Hotel TV - με την πληθώρα ειδικών λειτουργιών που διαθέτουν - και η εξελιγμένη τεχνολογία των mini bar, διασφαλίζουν την επιτυχημένη και αμοιβαία επωφελή συνεργασία με τον Όμιλο Aquis Hotels.
Οι νέες  τηλεοράσεις LCD Hotel TV της LG έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη ξενοδοχειακή αγορά και διαθέτουν το πρωτοποριακό Hotel Remote Controller, τη μοναδική τεχνολογία “ECO Smart” και μια σειρά πιστοποιήσεων που εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, το Hotel Remote Controller επιτρέπει την άνετη εγκατάσταση πολλών συσκευών σε διαφορετικούς χώρους του ξενοδοχείου, προγραμματίζοντας και αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις στην πρώτη τηλεόραση, οι οποίες στη συνέχεια μεταδίδονται ασύρματα σε όλες τις υπόλοιπες τηλεοράσεις. Επιπλέον, οι λειτουργίες Smart EnergyStatic Power Saving και Energy Star 3.0, προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% σε σχέση με άλλες τηλεοράσεις, ενώ χάρη στο σύστημα Διαχείρισης Ισχύος (Power Management), οι  LCD Hotel TV μειώνουν την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας και τα λειτουργικά έξοδα της μονάδας. 
 Οι LG LCD Hotel TV παρέχουν υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας και δυνατότητα σύνδεσης με μια πληθώρα συσκευών μέσω θύρας RJP, βιντεοκάμερα και DVD player, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία και για στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Οι ξενοδόχοι απολαμβάνουν μια σειρά ειδικών λειτουργιών, όπως ο καθορισμός ανώτατου ορίου εντάσεων ήχου και το κλείδωμα του μενού προγραμματισμού, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες δεν μπορούν να επέμβουν στις επιθυμητές προκαθορισμένες ρυθμίσεις.
Όσον αφορά  τα mini bar, αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε ξενοδοχειακό χώρο, καθώς οι επισκέπτες απολαμβάνουν μοναδική ποιότητα χάρη στην ταχύτατη ψύξη και την αθόρυβη λειτουργία που διαθέτουν.
Η LG επενδύει συστηματικά και με πλάνο στην ξενοδοχειακή και επαγγελματική αγορά, αναπτύσσοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα με τεχνολογία αιχμής, απόλυτα προσαρμοσμένα στις σύνθετες ανάγκες του κλάδου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...