Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Στη μάχη των «προκρατήσεων» η ηγεσία του τουρισμού

Στη μάχη των «προκρατήσεων» ρίχνεται η ηγεσία του ελληνικού τουρισμού, συμμετέχοντας στη διεθνή διοργάνωση World Travel Market (WTM) για την ταξιδιωτική βιομηχανία. Στο πλαίσιο της έκθεσης η τουριστική ηγεσία έχει προγραμματίσει πολλά και σημαντικά ραντεβού, αλλά και συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ, από τις οποίες ξεχωρίζει αυτή του υφυπουργού Γιώργου Νικητιάδη στο CNN.

Τη Δευτέρα το απόγευμα θα διεξαχθεί εξάλλου και η εθιμοτυπική συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του τουρισμού σε όλα τα ΜΜΕ ανεξαιρέτως.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός, πέραν των επαφών με τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες, που διακινούν και τη μερίδα του λέοντος των άγγλων τουριστών σε Ελλάδα, θα έχει συναντήσεις και με ανεξάρτητους tour operators σε μια προσπάθεια απεξάρτησης από τους μεγάλους του χώρου.

Στόχος είναι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Αγγλία και σ’ αυτό το πλαίσιο θα υπάρξουν συναντήσεις με τους επικεφαλής των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους, σε συνέχεια της συνεργασίας που αναπτύχτηκε στην Αθήνα, το προηγούμενο διάστημα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...