Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Κορυφαίο επιστημονικό συνέδριο τουρισμού στην Κέρκυρα

Ξεκινούν αύριο στην Κέρκυρα οι εργασίες του 2ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα " Μάρκετινγκ και Διοίκηση Τουρισμού & Φιλοξενίας".

Το συνέδριο διοργανώνεται  από το τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης,  το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το School of Hospitality Business Management του Washington State University των Η.Π.Α και το το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών & Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα συμμετάσχουν στο συνέδριο περισσότεροι από 350 ακαδημαϊκοί, καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού, από 43 χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Ωκεανίας.

"Το συνέδριο αυτό αναμένεται να αποτελέσει το κορυφαίο επιστημονικό συνέδριο τουρισμού και φιλοξενίας για το 2012 σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο, τόσο από πλευράς ποιότητας των επιστημονικών παρουσιάσεων και εισηγήσεων, όσο και από πλευράς ποσότητας των διεθνών συμμετοχών από ερευνητές, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες του τουρισμού", ανέφεραν σε δηλώσεις τους τα μέλη του Προεδρείου της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...