Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Κρήτη:''Μην πάτε στην Ελλάδα''- Συνεχίζεται η... λύσσα των γερμανικών ΜΜΕ!

Μετά τους εκβιασμούς των μεγάλων Γερμανικών tour operators άρχισαν και τα ψέματα τόσο των ταξιδιωτικών γραφείων όσο και των ΜΜΕ, παραπλανώντας όσους θέλουν να κάνουν διακοπές στο νησί!


Δεν έφταναν οι εκβιασμοί μεγάλων τουριστικών πρακτορείων περί επιστροφής της Ελλάδας στο ευρώ τώρα άρχισαν και τα παιχνίδια με τον τουρισμό της Κρήτης! Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, Γερμανοί που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη δέχονται παραπλανητικές έως και ψευδείς πληροφορίες ότι το νησί είναι... υπερπλήρες, έχει τόσο πολύ κόσμο που αν τελικά αποφασίσουν να έρθουν θα ταλαιπωρηθούν απίστευτα!

Γερμανοί τουρίστες που έρχονται επί πολλά χρόνια στην Κρήτη και φυσικά είναι το νησί πάντα ο πρώτος προορισμός για εκείνους δεν πτοήθηκαν από τις συνεχείς δυσφημιστικές αναφορές των ΜΜΕ, ούτε από τους εκβιασμούς που γίνονται και πήγαν σε διάφορα γραφεία για να ζητήσουν συγκεκριμένο "πακέτο" διακοπών...

Όπως κατήγγειλαν σε φίλους και συνεργάτες τους στην Κρήτη εκεί μάθαιναν ότι δεν είχαν λόγο "να πάνε στην Κρήτη και να ταλαιπωρηθούν, διότι έχει τώρα πάρα πολύ κόσμο"!
Φυσικά όσοι ξένοι γνωριζουν και έχουν επαφές με την Κρήτη ξέρουν πόσο μειωμένος είναι ο αριθμός των τουριστών ειδικά φέτος και επέμειναν να έρθουν, αλλά πολλοί άλλοι που δε γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα άλλαξαν προορισμό και κατέληξαν στην Τουρκία και την Μαγιόρκα της Ισπανίας.

«Είναι απίθανο πια αυτό που συμβαίνει με τους Γερμανούς. Συνεχίζουν να παίζουν ένα παλιό γνώριμο παιγνίδι τους. Στέλνουν τον κόσμο εκεί που έχουν καθετοποιήσει τα συμφέροντά τους. Έχουν τα πάντα δικά τους. Από τα πρακτορεία, τα αεροπλάνα, μέχρι τα ξενοδοχεία!» είπε στο cretalive.gr, γνωστός ξενοδόχος της Κρήτης που ζητά να κινητοποιηθεί ο ΕΟΤ και οι πρεσβείες μας στην Ευρώπη για ανάλογα κρούσματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...