Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

"Μαχαιριά" στον τουρισμό οι κινητοποιήσεις αυτοκινητιστών


Με μηνύσεις κατά των αυτοκινητιστών απαντά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) επιχειρώντας να δώσει ένα τέλος στη συνεχιζόμενη απεργία των ιδιοκτητών ταξί. Όπως ανακοίνωσε σε συνεργασία με τους νομικούς της συμβούλους, συντάχθηκε κείμενο μηνυτήριας αναφοράς το οποίο απεστάλη σε όλες τις ενώσεις-μέλη της ανά την Ελλάδα, προκειμένου να κατατίθεται στους κατά τόπους εισαγγελείς, εφόσον διαπιστώνονται έκνομες ενέργειες.

«Ας αναλογιστούμε όλοι έστω και την ύστατη ώρα, ότι «πυροβολώντας τα πόδια μας μπορεί τελικά και να καταφέρουμε να αυτοκτονήσουμε από ακατάσχετη αιμορραγία», δηλώνουν χαρακτηριστικά οι ξενοδόχοι, υπογραμμίζοντας ότι η ΠΟΞ αδυνατεί να παρακολουθεί πλέον αμέτοχη αυτή τη συστηματική «κατεδάφιση» της φήμης και εικόνας του ελληνικού τουρισμού.

Οι καταστάσεις που βιώνουν οι ξένοι και οι Έλληνες επισκέπτες και ταξιδιώτες σε αρκετούς τουριστικούς προορισμούς, είναι «εικόνες ντροπής και εξευτελισμού, απαράδεκτες για μια χώρα που θέλει να στηρίζει μεγάλο μέρος της οικονομίας της στον τουρισμό, να δημιουργεί και να συντηρεί χιλιάδες θέσεις εργασίας (του κλάδου των ταξί συμπεριλαμβανομένου) και να προβάλλει τις καλές της υπηρεσίες και υποδομές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...