Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

H Emirates λανσάρει το ασύρματο internet στα αεροσκάφη Α380

Emirates Boeing 777
Image by griffs0000 via Flickr
Όλο και περισσότεροι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν με αεροσκάφη τύπου Α380, μπορούν τώρα να συνδέονται στο internet, να στέλνουν email και να ενημερώνονται διαρκώς, καθώς η Emirates λανσάρει στα αεροσκάφη της, Wi-Fi σύνδεση στο internet, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών, OnAir.

Οι επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Wi-Fi, καθώς ταξιδεύουν, χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές τους συσκευές, συμπεριλαμβανομένων smartphones, tablet pc και τηλεφώνων και laptops. Το μόνο που πρέπει να κάνουν, είναι να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία ασύρματης σύνδεσης στις συσκευές τους, να συνδεθούν στο δίκτυο της OnAir και να ακολουθήσουν τα απλά βήματα σύνδεσης στο internet. Πολλοί επιβάτες των Α380 έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, καθώς η υπηρεσία έχει εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί για τα πρώτα αεροσκάφη τύπου Α380 ήδη από το περασμένο έτος.

«Η Emirates αναγνωρίζει, ότι το να είναι κανείς συνδεδεμένος στο internet, ενώ ταξιδεύει, είναι ολοένα και πιο σημαντικό, ιδίως κατά τη διάρκεια πολύωρων πτήσεων. Το να προσφέρουμε σύνδεση στο internet αποτελεί ζωτικό και αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας των επιβατών μας σε κάθε πτήση, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην καθημερινή μας ζωή στο έδαφος» δήλωσε ο Patrick Brannelly, Vice President Corporate Communications Product, Publishing, Digital and Events. «Ως αποτέλεσμα της δοκιμής των υπηρεσιών που πραγματοποιήσαμε, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά για το τι επιθυμούν και χρειάζονται οι πελάτες μας από το internet καθώς ταξιδεύουν και είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να το προσφέρουμε σε πολύ προσιτές τιμές».

«Η Emirates έχει ανοίξει το δρόμο για τη χρήση κινητών τηλεφώνων, με 91 αεροσκάφη να επιτρέπουν σήμερα, την υπηρεσία αυτή» πρόσθεσε. «Είμαστε πολλοί ικανοποιημένοι για το λανσάρισμα του OnAir Wi-Fi στα αεροσκάφη Α380 και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε επιπλέον προϊόντα επικοινωνίας σε ολόκληρο το στόλο μας».

Οι Wi-Fi υπηρεσίες θα προσφέρονται αρχικά στα 11 από τα 19 αεροσκάφη τύπου Α380 της Emirates, ενώ το σύστημα θα εγκατασταθεί σε όλο το στόλο των υπολοίπων 71 αεροσκαφών τύπου Α380 που έχουν παραγγελθεί. Επιπλέον, από τα μέσα του 2012, όλα τα νέα αεροσκάφη τύπου Α380 της Emirates θα παρέχουν Wi-Fi και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας (φωνή και δεδομένα).

«Η Emirates προσφέρει διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες τεχνολογίας στους πελάτες της. Καθιστώντας την εν πτήσει σύνδεση διαθέσιμη, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, τις οποίες οι επιβάτες θα απολαύσουν ιδιαίτερα, δεδομένου ότι και τα αεροσκάφη Α380 αποτελούν την επιτομή της σύγχρονης αεροπορικής τεχνολογίας», πρόσθεσε ο Adel Al Redha, Emirates Executive Vice President, Engineering and Operations. «Με τα προϊόντα της OnAir, η Emirates εξασφαλίζει ότι οι επιβάτες της θα απολαύσουν τη σύνδεσή τους στο internet ταξιδεύοντας με το πιο αναβαθμισμένο αεροσκάφος».

Οι τιμές ξεκινούν από περίπου €6 για τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και περίπου €12 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πακέτα δεδομένων. Ενδεικτικά ένας κάτοχος Blackberry, αγοράζοντας ένα πακέτο των €6, μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος καθ’ όλη τη διάρκεια μιας πτήσης από το Ντουμπάι στο Παρίσι, πτήση που διαρκεί περίπου εξίμιση ώρες.«Το γεγονός ότι η Emirates επέλεξε τις υπηρεσίες της OnAir για τα αεροσκάφη τύπου Α380, αποδεικνύει τη στρατηγική ανάπτυξης της υπηρεσίας SwiftBroadband-based. Με την σημαντική ανάπτυξη του Α380 δικτύου της Emirates, είναι βασικό για τους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες internet ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε», δήλωσε ο Ian Dawkins, Διευθύνων Σύμβουλος της OnAir.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...