Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η easyJet λανσάρει νέα πανευρωπαϊκή επιχείρηση διακοπών

Mέσω της συνεργασίας της με την Hotelopia


Η easyJet holidays διακοπές ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αναδειχθεί ως ένας από τους σημαντικούς πανευρωπαϊκούς «tour operators» μέσω της νέας εταιρικής συνεργασίας με το online ταξιδιωτικό πρακτορείο, Hotelopia.


Έξι νέες ιστοσελίδες σχεδιάζονται να γίνουν στην Ελβετία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία,  Γαλλία και Ολλανδία, καθώς η easyJet holidays ξανά – λανσάρεται σε όλες τις κύριες ευρωπαϊκές χώρες, όπου η αεροπορική εταιρεία έχει δυναμική παρουσία. Η easyJet holidays θα γνωστοποιηθεί σε πάνω από 100 εκ. ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη και θα είναι πλήρως προστατευμένοι σύμφωνα με τα τοπικά πρότυπα & κανονισμούς της βιομηχανίας  της κάθε αγοράς όπως το ATOL στο Ηνωμένο Βασίλειο ή ATOUT στη Γαλλία.

Η Mandy Round, Γενική Διευθύντρια της easyJet holidays, δήλωσε:

"Με πολύ χαρά πηγαίνουμε την easyJet holidays στην επόμενη φάση της ανάπτυξής της. Με ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης της εταιρίας να πραγματοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, η  επέκταση στην Ευρώπη είναι ένα συναρπαστικό επόμενο βήμα που θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και “value for money” που μας έχουν συνηθίσει οι πελάτες να τους προσφέρουμε.

"Ένα βελτιωμένο portfolio ξενοδοχείων,  περισσότερες ιστοσελίδες που είναι πιο εύκολες στη χρήση τους και μια πιο αποτελεσματική διαδικασία κράτησης,  θα δώσουν στους πελάτες μας μία απρόσκοπτη εμπειρία. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας οι φίλοι της easyJet holidays μπορούν να προσδοκούν σε μία καλύτερη προσωπική επιλογή σε ξενοδοχεία, αλλά και να επωφεληθούν από τις ειδικά σχεδιασμένες συμφωνίες & αποκλειστικές προσφορές.

«Έχουμε αυξήσει σημαντικά την easyJet holidays στο Ηνωμένο Βασίλειο με την LowCostBeds από το 2011 και θα ήθελα, μιας και τους ανέφερα, να τους ευχαριστήσω για τη  σημαντική συμβολή τους."

Η easyJet holidays θα συνεχίσει να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, ευέλικτες διακοπές σε όλο το δίκτυο της εταιρείας συμπεριλαμβανομένων και των μικρών αποδράσεων. Επιπλέον, μια ολοκαίνουργια σειρά από δραστηριότητες σε διακοπές θα προστεθούν , όπως η ποδηλασία και το γκολφ – και για πρώτη φορά, τέτοιου είδους εκδρομές θα προσφέρονται σε όλους τους κύριους προορισμούς. Η τριετής και πέντε μηνών συμφωνία που έχουμε υπογράψει με την  Hotelopia SLU ξεκινάει το Μάιο.

Jon French, ο υπεύθυνος της easyJet holidays στην Hotelopia, πρόσθεσε:

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για αυτή την νέα μας συνεργασία. Πιστεύουμε ότι είναι μια συμφωνία που συνδυάζει την εκτεταμένη γκάμα από καταλύματα στην Ευρώπη, καθώς και τη μεγάλη μας εμπειρία στην βιομηχανία , με ένα τόσο γνωστό εμπορικό σήμα στην ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία. Η easyJet έχει μία σαφή εικόνα για την επόμενη φάση της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και είμαστε πολύ υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής.»

Η Hotelopia, που είναι μέρος της TUI Travel PLC, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδιών αναψυχής στον κόσμο, θα παρέχει εκτεταμένο portfolio ξενοδοχείων στις επτά χώρες όπου η easyJet holidays λειτουργεί. Αυτή η μεγάλη επιλογή προϊόντων που προσφέρει η easyJet holiday ιστοσελίδα, ειδικά επιλεγμένα από Hotelopia, θα αυξηθεί από τα πολύ δημοφιλή ξενοδοχεία όπως το ισπανικό Paradores και Disneyland Paris Hotels καθώς και περισσότερα από 27.000 self-catering επιλογές καταλυμάτων με την Interhome.

Ως αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας της easyJet holidays και της Hotelopia, θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις 100 υπαλλήλων για θέσεις στους τομείς – διοίκησης,  πωλήσεις και τηλεφωνικού κέντρου, για τα νέα γραφεία που βρίσκονται στην Πάλμα, στη Μαγιόρκα.

 Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση θα πρέπει να στείλετε e-mail easyJetholidaysrecruitment@hotelopia.com

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...