Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η μείωση του ΦΠΑ θα ισχύσει από το 2013

Στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 68η επέτειο του ολοκαυτώματος των Ανωγείων, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.... εστίασε στην ανάγκη να προσπαθήσουν όλοι από κοινού ώστε να αλλάξει η εικόνα τις χώρας στο εξωτερικό.

Η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε ότι αυτή είναι η προσπάθεια την οποία καταβάλλει τόσο η ίδια όσο και το υπουργείο της δεδομένου πως, όπως είπε, οι τουρίστες επηρεάζονται άμεσα και από τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί αλλά και από την εικόνα μιας χώρας.

«Κοιτάζουν πολύ και υπολογίζουν την ασφάλεια, την κοινωνική ειρήνη… Όλοι μας πρέπει να προσπαθήσουμε για κοινωνική ειρήνη. Σε όλες τις κουβέντες που γίνονται με ανθρώπους του τουρισμού στο εξωτερικό και τις αγορές του συγκεκριμένου προϊόντος, ακούμε για την ασφάλεια».

Η υπουργός μίλησε για θετικό πρόσημο στις αφίξεις, στις κρατήσεις αλλά και στην εικόνα της χώρας. Όσον αφορά τη μείωση του ΦΠΑ από το 23% στο 13%, δήλωσε πως οι συνθήκες, παρά το ότι επρόκειτο για δέσμευση της κυβέρνησης, δεν την επιτρέπουν εντός του 2012. Γίνονται ειλικρινείς προσπάθειες και η μείωση θα ισχύσει από το 2013, συμπλήρωσε η υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...