Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΝΕΚ LINES ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ferry Sofoklis Venizelos, SWBZ, IMO 8916607, i...
Η ισχυρή παρουσία της ΑΝΕΚ LINES στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης υπογραμμίζει τον σταθερό προσανατολισμό της εταιρείας στις μεγάλες τουριστικές αγορές του εξωτερικού με στόχο την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.
Τον Ιανουάριο  του 2011, η ΑΝΕΚ LINES συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε τέσσερις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού που διοργανώθηκαν αντίστοιχα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας (8 - 9/1), στη Βιέννη της Αυστρίας (11-16/1), στη Στουτγκάρδη  της Γερμανίας (15-23/1) & στη Ζυρίχη της Ελβετίας (27-31/1).
Το κοινό  που επισκέφθηκε τα περίπτερα της εταιρείας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πρωτοποριακή παροχή για την Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή - Best Price- στις γραμμές της Αδριατικής και να πραγματοποιήσει με την βοήθεια των συνεργατών της ΑΝΕΚ επί τόπου online κράτηση. Η συγκεκριμένη παροχή καθιερώνεται για πρώτη φορά στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας από την ΑΝΕΚ LINES. Η Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή της ΑΝΕΚ LINES υπολογίζεται αυτόματα, επιλέγοντας τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή, την δεδομένη στιγμή αναζήτησης, για τη διαδρομή και την ημερομηνία που επιθυμεί ο ταξιδιώτης στις γραμμές της Αγκώνας και της Βενετίας.
Παράλληλα, η ΑΝΕΚ, με το νέο πολύγλωσσο καλαίσθητο & χρηστικό φυλλάδιο της, λάνσαρε την καινούρια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας. Το κοινό ενημερώθηκε μεταξύ άλλων για τις σημαντικές προσφορές  της ΑΝΕΚ από τις οποίες μπορεί να επωφεληθεί ο επιβάτης ταξιδεύοντας στην Αδριατική όπως:
  • Τα 3+1 δωρεάν εισιτήρια ,
  • Το δωρεάν παιδικό εισιτήριο σε καμπίνα,
  • Το camper special που παρέχει δωρεάν την άνεση μίας εσωτερικής καμπίνας, με το εισιτήριο του camper και τα εισιτήρια επιβατών κατηγορίας DECK, στους ταξιδιώτες της Βενετίας.
Για άλλη μία φορά, τιμητική θέση στους χώρους των περιπτέρων της ΑΝΕΚ LINES είχε το εξαιρετικά παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο. Η πρωτοβουλία για την προβολή του ελληνικού ελαιολάδου βρήκε, όπως πάντα, μεγάλη ανταπόκριση, και οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν με τα δείγματα- δώρα ελαιολάδου . 
Ο θετικός  απολογισμός της ΑΝΕΚ LINES από τη συμμετοχή στις τουριστικές διοργανώσεις, επισφραγίσθηκε τόσο από τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε η εταιρεία για τα μοντέρνα, φωτεινά, και λειτουργικού σχεδιασμού περίπτερά της, όσο και από τη θερμή ανταπόκριση τόσο των επαγγελματιών του τουρισμού όσο και του κοινού που επισκέφθηκε τις εκθέσεις & ήρθε στην ΑΝΕΚ LINES για να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες, τους προορισμούς και τις προτάσεις της για τις διακοπές τους.  
Για την  ΑΝΕΚ LINES η συμμετοχή της στις διεθνείς εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος αποτελεί υλοποίηση της στρατηγικής της για ισχυροποίηση της θέσης της στον κλάδο, για την ανάδειξη των ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων στην ακτοπλοΐα και πραγματοποίηση της δέσμευσής της να αποτελεί εξέχουσα πρέσβειρα του ελληνικού τουρισμού διεθνώς. Γεγονός που καταδεικνύεται και από την προγραμματισμένη συμμετοχή της ΑΝΕΚ  τους επόμενους μήνες σε πάνω από δέκα σημαντικές ευρωπαϊκές εκθέσεις, όπως η ΒΙΤ στο Μιλάνο & η ΙΤΒ στο Βερολίνο και το Μόναχο
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...