Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Κατάργηση βίζας με την Τουρκία

Zητούν ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης και η Ένωση Ξενοδόχων Θράκης!

Η από κοινού προσπάθεια για την κατάργηση της βίζας με την οποία είναι υποχρεωμένοι να εφοδιαστούν οι Τούρκοι που επισκέπτονται τη χώρα μας, αποφασίσθηκε σε συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης.
Η κατάργηση της βίζας είναι στόχος όχι μόνο του εμπορικού κόσμου της Αλεξανδρούπολης, αλλά και όλων των φορέων του νομού Έβρου, διότι από έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί από το σύλλογο, μετά το πέρας των καλοκαιρινών εκπτώσεων, παρατηρήθηκε ότι η επισκεψιμότητα από την Τουρκία μπορεί να αυξηθεί αν διευκολυνθούν οι διαδικασίες έκδοσης βίζας.
Στον Έβρο, είναι καθημερινό φαινόμενο να εισέρχονται οι κάτοικοι στην Τουρκία και είναι φυσικό ο εμπορικός κόσμος της περιοχής να επιθυμεί κάτι αντίστοιχο να γίνεται και από τους Τούρκους. Η βίζα των 24 ωρών ήταν και το θέμα στο οποίο εστίασαν οι Τούρκοι επιχειρηματίες, αλλά και ο Τούρκος υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου, Νιχάτ Εργκιούν, στις ομιλίες τους στο πρόσφατο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...