Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

«Ελλάδα κομμάτι της ψυχής μας».

Στη σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας προχωρούν ο πρόεδρος του ΕΟΤ Νικόλαος Κανελλόπουλος και το Δ.Σ. της Ένωσης ΠΑΚΤ για την υλοποίηση της δεύτερης φάσης της καμπάνιας «Ελλάδα κομμάτι της ψυχής μας».
 
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, επιλεγμένα στελέχη του ΕΟΤ θα συνεργαστούν με εξειδικευμένους επαγγελματίες-μέλη της Ένωσης ΠΑΚΤ προκειμένου να υλοποιηθούν:

α) Η παραγωγή 8-10 τηλεοπτικών και αντίστοιχων ραδιοφωνικών διαφημιστικών μηνυμάτων
β) η παροχή φωτογραφικού και κάθε άλλου δημιουργικού υλικού για την δημιουργία άλλων διαφημιστικών υλικών (π.χ μακετών, καταχωρήσεων)
γ) Η παραγωγή υποτιτλισμένων ή/και συντομευμένων (cut versions) προσαρμογών των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτων και δ) Οι αναπαραγωγές του δημιουργικού υλικού.


Η υλοποίηση της παραγωγής της 2ης φάσης της επικοινωνίας θα επιτευχθεί με ίδια μέσα. Όλα τα κόστη παραγωγής του δημιουργικού υλικού θα βαρύνουν την ΠΑΚΤ, εκτός από τα κόστη μεταφοράς και διαμονής του τηλεοπτικού συνεργείου στα διάφορα σημεία της Ελλάδας, δαπάνη η οποία θα καλυφθεί από τον ΕΟΤ. Στο Μνημόνιο, που αναμένεται να υπογραφεί θα ρυθμίζονται όλες οι σχετικές λεπτομέρειες για την υλοποίηση του ως άνω προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...