Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ «ΞΕΝΙΑ»

Ξεκίνησε τελικά την Παρασκευή, μετά από πολλές αναβολές, η δίκη των εννιά κατηγορούμενων για τα επεισόδια στο «Ξενία» τον Ιούνιο του 2005. 
 
Η δίκη ξεκίνησε περίπου στη 1 το μεσημέρι και αφού το δικαστήριο καθυστέρησε αρκετά, περιμένοντας να δει εάν τελικά θα εμφανιστεί ένας εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί σε καμία από τις προηγούμενες δίκες.
 
Τελικά, η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση του βασικού μάρτυρα κατηγορίας, ο οποίος κατέθεσε και τη μήνυση κατά των κατηγορουμένων. Το βασικό πρόβλημα με αυτή βέβαια, είναι ότι ήταν… προχρονολογημένη, κατατέθηκε δηλαδή πριν καν ξεκινήσει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της επιτροπής αγώνα μπροστά στο πάρκο Κουραμπά τη συγκεκριμένη μέρα. 
 
Το θέμα της «προκάτ» μήνυσης έφερε η υπεράσπιση και συγκεκριμένα ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδημητρίου, χωρίς ο μάρτυρας να μπορέσει να απαντήσει πειστικά για το πώς τελικά… προλέχθηκε ότι θα γίνονταν επεισόδια, αρκετές ώρες πριν το ανακοινωμένο δημόσια ραντεβού των πολιτών για τη συγκέντρωση, καθώς επικαλέστηκε «τεχνικές λεπτομέρειες», που και πάλι όμως, δεν δικαιολογούν την «προληπτική» μήνυση. 
 
Η διαδικασία διακόπηκε, καθώς είχε περάσει ήδη αρκετά η ώρα και θα επαναληφθεί την επόμενη Τρίτη 15 Μαρτίου. Για σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου, έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί και η μήνυση κατά του μάρτυρα από τον κ. Παπαδημητρίου, για ψευδή καταμήνυση.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...