Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

DW: Καλά τα "μαντάτα" για τον ελληνικό τουρισμό το 2014

«Tο 2013, η Ελλάδα γιόρτασε ένα πανηγυρικό Comeback ως δημοφιλής τουριστικός προορισμός», επισημαίνουν οι μεγαλύτεροι tour operator της χώρας και προσθέτουν ότι φέτος η ζήτηση για πακέτα προς την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα υψηλή.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η τουριστική Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της την κρίση και το καλοκαίρι του 2014 αναμένεται να σημειωθεί νέα αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς ελληνικούς προορισμούς. 


«Η αύξηση για κάποια νησιά θα είναι πιθανότατα σε διψήφιο επίπεδο, εάν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο», είπε στην Deutsche Welle εκπρόσωπος μεγάλου τουριστικού ομίλου.

«Το 2014 θα είναι η τουριστική χρονιά των κλασικών προορισμών. Οι ενδιαφερόμενοι δίνουν έμφαση στην αξιοπιστία και αυτό αφορά τόσο τους ταξιδιωτικούς προορισμούς όσο και τις μορφές των διακοπών», τόνισε πρόσφατα ο εκπρόσωπος της DER Touristik Köln, Σόρεν Χάρτμαν, παρουσιάζοντας στη Δρέσδη τον κατάλογο για την επόμενη σαιζόν.

Δύο μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία των τουριστικών καταλόγων για το 2014, οι μεγάλοι γερμανικοί τουριστικοί όμιλοι κάνουν έναν θετικό απολογισμό της «εκκίνησης» για την ερχόμενη θερινή σαιζόν. TUI, DER Touristik, Thomas Cook και Alltours επισημαίνουν ότι σε γενικές γραμμές οι τιμές θα παραμείνουν στα περυσινά επίπεδα. Μάλιστα η Alltours προσφέρει θερινά πακέτα προς την Ελλάδα, την Βουλγαρία και τη Μαγιόρκα σε χαμηλότερες τιμές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...