Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Διεθνής προβολή της Πάρου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πάρου, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προβολή του νησιού, συμμετείχε ενεργά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kite surfing “European Kite Racing Championship 2013” που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλική πόλη Γκιζέρια, την περίοδο 24-28/7/2013 ως «επίσημος υποστηρικτής των Αγώνων» και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον κορυφαίων αθλητών και εκατομμυρίων φίλων των θαλασσίων σπορ. 

Η Πάρος που αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας, του wind surfing και του kite surfing έδωσε το στίγμα της ως επίσημος τουριστικός προορισμός στο πλέον καθιερωμένο πρωτάθλημα στον κόσμο, μέσα από τη διανομή εξειδικευμένου προωθητικού υλικού, την ανάρτηση σημαιών με το λογότυπο του προορισμού στους χώρους των αγώνων και τη δημοσιότητα σε εκατό τουλάχιστον διεθνή ηλεκτρονικά Μέσα στο διαδίκτυο.

Στους έξι νικητές των αγώνων προσφέρθηκε φιλοξενία στην Πάρο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με το αγαπημένο τους νησί. Ταυτόχρονα, δημιουργήθηκε μοντέρνο βίντεο (www.youtube.com/watch?v=Mh4sgK94FeQ) που αναδεικνύει τις ομορφιές της Πάρου, τα γαλαζοπράσινα νερά, τη φιλοξενία των κατοίκων, τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες και τις οργανωμένες υπηρεσίες για του λάτρεις των θαλασσίων σπορ. Το βίντεο προβλήθηκε στην πλέον καθιερωμένη τηλεοπτική εκπομπή για την ιστιοπλοΐα και τις θαλάσσιες δραστηριότητες, “Inside Sailing”, που μεταδίδεται σε 109 χώρες μέσα από 10 διεθνείς και τοπικές τηλεοπτικές πλατφόρμες και σταθμούς. Με τον τρόπο αυτό, δεκάδες εκατομμύρια ταξιδιώτες ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες και τα φυσικά χαρίσματα του τόπου σε 24 ευρωπαϊκές χώρες, 26 χώρες της Ασίας, 51 χώρες της Αφρικής και την Αυστραλία.

Εκτιμάται πως η αξία της προβολής σε εξειδικευμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα δίκτυα ενημέρωσης, όπως οι όμιλοι:

ESPN, RTL Group, Fox Sports, Eurosport, Nautical Chanel, Sky Sports προσέγγισε το ποσό ύψους 90.000€.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...