Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η BRITISH AIRWAYS ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ


Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 


 Η British Airways γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη που επιτρέπει στους επιβάτες της να χρησιμοποιούν τις φορητές τους συσκευές κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης, απογείωσης και προσγείωσης.

Μετά από τη θετική γνωμάτευση της βρετανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, η απόφασή αυτή σημαίνει ότι από τις 19 Δεκεμβρίου οι επιβάτες της British Airways θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα tablet, τα κινητά τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης βιβλίων, υπό την προϋπόθεση να βρίσκονται στη λειτουργία πτήσης, από την επιβίβαση έως και την αποβίβασή τους από το αεροπλάνο.


Η British Airways δεσμεύτηκε απέναντι στην Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ότι οι αλλαγές θα γίνουν σε πλήρη συμμόρφωση με τους υπάρχοντες κανόνες και κανονισμούς ασφαλείας.

Ο πιλότος και επικεφαλής εκπαιδευτής πτήσεων της British Airways κ. Ian Pringle δήλωσε σχετικά: “Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας θέλουν να χρησιμοποιούν περισσότερο τις φορητές τους συσκευές, συνεπώς θεωρούμε ότι θα υποδεχτούν αυτά τα νέα με ενθουσιασμό.”

“Η χαλάρωση των περιορισμών που ισχύουν θα προσφέρουν, κατά μέσο όρο, 30 λεπτά περισσότερης προσωπικής χρήσης στον κάθε επιβάτη. Με περίπου 300 επιβάτες σε μια μέση πτήση, ο συνολικός, αθροιστικά, χρόνος επιπλέον θέασης, ανάγνωσης ή εργασίας θα φτάσει τις 150 ώρες!”

“Εκφράζουμε την μεγάλη χαρά μας που είμαστε η πρώτη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που θα εφαρμόσει αυτές τις αλλαγές, οι οποίες συνιστούν ένα μεγάλο όφελος για τους πελάτες σε όλες τις πτήσεις της British Airways σε ολόκληρο τον κόσμο.”

Νωρίτερα φέτος η British Airways ήταν η πρώτη Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που επέτρεψε στους επιβάτες να χρησιμοποιούν τις τηλεφωνικές και άλλες φορητές συσκευές για πραγματοποίηση κλήσεων και αποστολή μηνυμάτων και email, αφού το αεροσκάφος βρισκόταν στη φάση της τροχοδρόμησης, μετά την προσγείωση.

Τονίζοντας ακόμη περισσότερο τη δέσμευση της British Airways στην καινοτομία, η εταιρεία δίνει επίσης την δυνατότητα στους επιβάτες της να στέλνουν μηνύματα και να χρησιμοποιούν το WiFi καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, κατά τη διάρκεια των δύο καθημερινών πτήσεων που συνδέουν το αεροδρόμιο City του Λονδίνου με τη Νέα Υόρκη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε το www.ba.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...