Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

easyjet: Πέντε νέα δρομολόγια από και προς Ελλάδα από τον Απρίλιο του 2014

Πέντε νέα δρομολόγια εξωτερικού από και προς την Ελλάδα, τα οποία θα ξεκινήσουν τη θερινή σεζόν του 2014, ανακοίνωσε ο διευθυντής Ευρώπης της easyjet Michael Campbell, σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους στην Αθήνα.


Από τον Απρίλιο του 2014 και με συχνότητα δύο πτήσεων ανά εβδομάδα, η Αθήνα θα συνδέεται με το Αμβούργο, το Ηράκλειο με το Εδιμβούργο και η Κως με τη Γλασκώβη. Επίσης, από τον Ιούλιο θα ξεκινήσουν πτήσεις από τη Νάπολη τόσο προς τη Μύκονο όσο και προς την Κέρκυρα.

Όπως τόνισε ο κ. Campbell, στόχος της Easyjet είναι η διεύρυνση και επιμήκυνση των δρομολογίων καθ’όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καθώς δίδεται η ευκαιρία για καλύτερη εκμετάλλευση του τουριστικού ρεύματος, με τη συνολική χωρητικότητα της εταιρείας στην Ελλάδα να αυξάνεται κατά 7%, με εκτιμώμενη μετακίνηση δύο εκατ. επιβατών.

Το 2013 η Easyjet θα “κλείσει” με 1,7 εκατ. επιβάτες και 55 δρομολόγια από και προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή της easyjet, κ. Στέφανο Βακιρτζή, το 2013 η χωρητικότητα του στόλου της εταιρείας στην Ελλάδα μειώθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αυξήθηκε σε άλλες περιοχές και κλείνει το έτος με συνολική μείωση κατά 5,75%. Το 2013 η εταιρεία έφερε και νέες πτήσεις στην Ελλάδα, όπως Λονδίνο - Καλαμάτα, Λονδίνο - Μύκονος και Μάντσεστερ - Σαντορίνη.

Ο κ. Campbell διευκρίνισε πάντως ότι η easyjet δεν ενδιαφέρεται να εισέλθει σε κάποιο δρομολόγιο εσωτερικού στην Ελλάδα.


easyJet, Strategic partner in Greece
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...