Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Συμφωνία συνεργασίας Olympic Air - Cyprus Airways

Olympic Air will join Star Alliance in late 20...Image via WikipediaΗ Olympic Air και η Cyprus Airways αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, στο πλαίσιο ευρύτατης συνεργασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό, αλλά και την κρίση που εξακολουθεί να πλήττει τον τομέα των αερομεταφορών και να ενισχύσουν την παρουσία των δύο εταιριών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σχετική συμφωνία υπέγραψαν στη Λευκωσία οι πρόεδροι των δύο εταιριών κύριοι Γιάννης Καρακαδάς και Γιώργος Μαυρόκωστας, αντίστοιχα.

Η συμφωνία προβλέπει την πραγματοποίηση απευθείας προγραμματισμένων πτήσεων κοινού κωδικού στο δίκτυο δρομολογίων τόσο της Olympic Air (εσωτερικού και εξωτερικού) όσο και των Κυπριακών Αερογραμμών. Η συνεργασία ξεκινά στις 27 Μαρτίου με πτήσεις κοινού κωδικού από και προς Αθήνα, Ρόδο, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη καθώς και Λάρνακα, Πάφο. Από τις 15 Απριλίου θα επεκταθεί για να καλύψει και τους 38 προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού της Olympic Air καθώς και όλων των πτήσεων των Κυπριακών Αερογραμμών.

Η συνεργασία των δύο αεροπορικών εταιριών καλύπτει και άλλους τομείς όπως η παροχή υπηρεσιών εδάφους στα αεροδρόμια Ελλάδας και Κύπρου, η συνεκμετάλλευση των αιθουσών διακεκριμένων επιβατών (VIP lounges) στα αεροδρόμια των δύο χωρών και η διερεύνηση όλων των επιλογών για κοινή αξιοποίηση των υποδομών που διαθέτουν οι δύο εταιρίες στα αεροδρόμια.
SKAI.GR
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...