Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Καινοτόμες επαγγελματικές λύσεις από την LG στην Costa Navarino

Η LG Electronics Ελλάς, εξόπλισε την Costa Navarino στη Μεσσηνία, καθώς και το Navarino Natura Hall by Hellenic Postbank, το μοναδικό για την Ελλάδα διαδραστικό περιβαλλοντικό χώρο, με digital signage οθόνες, οθόνες αφής, τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, όπως επίσης και DVD-players και βιντεοπροβολείς.
Ειδικότερα, η συνεργασία της LG με την Costa Navarino ξεκίνησε το 2010, όταν η LG προμήθευσε τις ξενοδοχειακές μονάδες του προορισμού, με 448 Interactive τηλεοράσεις 37 ιντσών (37LH200H), 442 Interactive τηλεοράσεις 42 ιντσών (42LH200H), 262 DVD-players (DVX492H), καθώς και με τηλεοράσεις 47 και 55 ιντσών των σειρών  LH4000, LH5000 και INFINIA LE8500.
Η πρωτοποριακή σχεδίαση και η υψηλή ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της  LG, σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη ευκολία χρήσης και την ενεργειακή τους αποδοτικότητα, κατέστησαν τις επαγγελματικές λύσεις της LG ως ιδανική επιλογή.
Με την  ολοκλήρωση της εγκατάστασης των  προϊόντων στους χώρους των ξενοδοχείων, η LG προμήθευσε τον εξοπλισμό του Navarino Natura Hall by Hellenic Postbank, ενός νέου -μοναδικού - για τα ελληνικά δεδομένα διαδραστικού περιβαλλοντικού εκθεσιακού χώρου, που λειτουργεί καθημερινά ως κέντρο ενημέρωσης για τους επισκέπτες της Costa Navarino, φοιτητές, μαθητές τοπικών σχολείων και τους κατοίκους της περιοχής. Για τη δημιουργία του Navarino Natura Hall by Hellenic Postbank επιλέχθηκαν οθόνες και προβολείς της LG. Οι επισκέπτες βιώνουν ένα εντυπωσιακό θέαμα με διαδραστικές τεχνολογίες, βίντεο και τρισδιάστατες προβολές, που τους ενημερώνει για τη Μεσσηνιακή φύση και τα τοπικά οικοσυστήματα, για την έκταση και τις συνέπειες του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής τόσο στον κόσμο όσο και στην περιοχή της Μεσογείου, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπισή του.
Πιο συγκεκριμένα, για τις προβολικές ανάγκες του πολυχώρου χρησιμοποιήθηκαν τα εξελιγμένα LG LCD Commercial Monitors M4210L (42”), M5201C (52”) και Μ4716C (47”), καθώς και οι πρωτοποριακές οθόνες τεχνολογίας αφής LG T1710B (17”) και LG T1910B (19”), οι οποίες διακρίνονται για την άμεση απόκριση και υψηλή ακρίβεια. Επίσης, επιλέχθηκαν οι οθόνες Η/Υ LG E2441V (24”) που παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 55% σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες Η/Υ, καθώς και ο προβολέας BX401C.
Η LG Electronics Ελλάς αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς της τουριστικής αγοράς, αναπτύσσοντας και δημιουργώντας ιδανικές λύσεις οι οποίες έχουν πάντα στο επίκεντρο το όφελος των καταναλωτών και των επιχειρηματιών, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...