Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η Αθήνα "πιο κοντά" και πιο οικονομικά στον ξένο επισκέπτη

This image depicts Athens International AirportImage via Wikipedia Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ανακοίνωσε το πρόγραμμα «athenspotlighted», μια πρωτοβουλία που ξεκινά ΣΗΜΕΡΑ, 14 Νοεμβρίου, με στόχο την ενίσχυση της ελκυστικότητας της Αθήνας ως προορισμού ολιγοήμερων διακοπών (city break) για τους ξένους επισκέπτες της πόλης.

Το Athens spotlighted «φωτίζει» και κάνει οικονομικά πιο προσιτά πολλά ενδιαφέροντα σημεία της Αθήνας αναδεικνύοντας ένα, ίσως άγνωστο σε πολλούς, πρόσωπο της πόλης, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση της εικόνας της Αθήνας ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας. Ακόμη, φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα στον ξένο επισκέπτη να εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο που διαθέτει και να απολαύσει την ξεχωριστή και πιο ενδιαφέρουσα πλευρά της πρωτεύουσας.

Φθάνοντας στο αεροδρόμιο, οι ξένοι επιβάτες θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία στο επίπεδο αφίξεων τη νέα κάρτα «athenspotlighted» που προσφέρει σειρά εκπτώσεων και προνομίων για περίοδο 10 ημερών
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...