Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ στην CARIERRA

Η CARIERRA Business-Computing School (μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ) είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός που σου προσφέρει τη δυνατότητα να σπουδάσεις Τουριστικά και Ξενοδοχειακά επαγγέλματα δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες αποκτώντας παράλληλα προοπτικές για επιτυχημένη σταδιοδρομία. Η CARIERRA Business-Computing School, σου προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης πρωινών και απογευματινών τμημάτων συνολικής διάρκειας 24 εβδομάδων ( μόνο με 6 ώρες διδασκαλίας ανά εβδομάδα), πρακτική εξάσκηση σε επαγγελματικούς χώρους και διδασκαλία από επαγγελματίες με εμπειρία από την αγορά εργασίας. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις και ταχύρυθμα προγράμματα speed courses
Η CARIERRA Business-Computing School προσφέρει 50 % μείωση στα δίδακτρα στις εξής κατηγορίες ενδιαφερομένων:
  • Σε πολυτέκνους (προσκομίζοντας την κάρτα πολυτέκνων)
  • Σε ανέργους ( προσκομίζοντας την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ)
  • Σε φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ ( προσκομίζοντας το φοιτητικό πάσο )
  • Σε επαγγελματίες
  • Σε σπουδαστές δημοσίων – ιδιωτικών ΙΕΚ, Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών
Επιπλέον, κάθε σπουδαστής της CARIERRA Business-Computing School, με την εγγραφή του, αποκτά πρόσβαση σε 140 ακαδημαϊκά σεμινάρια, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL.
 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της CARIERRA Business-Computing School, www.carierra.edu.gr, ή καλέστε στα τηλ.: 210 5279500.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...