Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Χαλκιδική – Ένα ταξίδι εμπειριών για την Κυπριακή αγορά..


Ολοκληρωμένη εμπειρία, μοναδικό ταξίδι, σπάνια περιήγηση.
Έτσι χαρακτήρισαν οι επισκέπτες της αποστολής από την Κύπρο, τη Χαλκιδική.
 
Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και ο Ε.Ο.Τ. Κύπρου, διοργάνωσαν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδρομή. Η ομάδα των επισκεπτών περιελάμβανε σημαντικούς εκπροσώπους του έντυπου τύπου της Κύπρου, Tour Operator και εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 
Όλοι ανεξαιρέτως είχαν επισκεφθεί προηγουμένως τη Χαλκιδική και περίμεναν να ζήσουν κάτι διαφορετικό, όπερ και εγένετο..
Συμμετείχαν με προσήλωση στο μάθημα μαγειρικής ελληνικών συνταγών με προϊόντα από τη Χαλκιδική, που οργάνωσε η ομάδα Chefs & the City στην Άφυτο, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Τορωναίου κόλπου.
 
Έζησαν την περιπέτεια στο jeep safari που διέσχισε τα κατάφυτα βουνά της Σιθωνίας και κατέληξε στην εξωτική παραλία «Καβουρότρυπες».
Μυήθηκαν στα μυστικά του γκολφ, γεύτηκαν εξαιρετικά κρασιά, δοκίμασαν την τύχη τους στο casino.
 
Έπλευσαν δίπλα στα Αθωνικά μοναστήρια, θαυμάζοντας τη μεγαλοπρεπή φύση και την αρχιτεκτονική που τα κατέστησε μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.
 
Στη νέα πραγματικότητα που θέλει τις διακοπές να αποτελούν συνδυασμό ξεκούρασης, περιηγήσεων και εμπειριών ώστε να ξεφύγει από το περιοριστικό δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και ο Ε.Ο.Τ. Κύπρου απαντούν στην πρόκληση με δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...