Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλανδοί τουρίστες φανατικοί φίλοι της Ρόδου τιμήθηκαν από το δήμο της πόλης

Palace of the Grand Master of the Knights of R...Image via WikipediaΠερίπου πενήντα Φιλανδοί τουρίστες φανατικοί φίλοι της Ρόδου εδώ και τριάντα χρόνια, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν επισκεφθεί έως και 100 φορές το νησί, τιμήθηκαν το μεσημέρι από τον δήμο της Ρόδου. Κατά την υποδοχή που τους έγινε, ο δήμαρχος Ρόδου Χατζής Χατζηευθυμίου, τους αποκάλεσε «πρέσβεις του ροδιακού τουρισμού στη Φιλανδία» και τόνισε την σχέση αγάπης και συμπάθειας που έχουν οι Φιλανδοί στη Ρόδο. Γι’ αυτό το λόγο και ο Οργανισμός Προώθησης του Ροδιακού Τουρισμού, έχει αυξήσει τις επισκέψεις του στη Φιλανδία, θέλοντας να διατηρήσει αυτή την προτίμηση των Φιλανδών προς το νησί.

Τους Φιλανδούς που παρέστησαν στην τελετή, ευχαρίστησε και ο τουριστικός πράκτορας Γιάννης Μανούσος, λέγοντάς χαρακτηριστικά ότι «είναι οι καλύτερες διαφημιστές του νησιού».

Ένας από αυτούς, ο Μάρκο Χάννικεν ο οποίος έχει έρθει περισσότερες από 50 (!) φορές στη Ρόδο, ευχαρίστησε το Δήμο και σημείωσε ότι οι περισσότεροι Φιλανδοί που έρχονται αυτή την εποχή στη Ρόδο και βρίσκονταν χθες στο Δημαρχείο, γνωρίζονται μετά από τόσα χρονιά.

Σε ερώτηση για το «τι…βρίσκουν στη Ρόδο που δεν βρίσκουν αλλού και την επισκέπτονται κάθε χρόνο», απάντησε αφοπλιστικά ο κ. Χάννικεν: «Η Ρόδος είναι Ρόδος και μόνο Ρόδος. Το κλίμα, ο ήλιος, η φιλοξενία».

Ευχάριστη έκπληξη στην εκδήλωση ήταν η παρουσία του γνωστού στη χώρα του Φιλανδού τραγουδιστή Άρτο Νουότιο, ο οποίος, συνοδεία κιθάρας, τραγούδησε στα Φιλανδικά το γνωστό τραγούδι «Ροζ» (“Saari Rakkauden”, στα φιλανδικά), που έχουν ερμηνεύσει ο Γιάννης Μηλιώκας και η Αφροδίτη Μάνου, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των παρισταμένων.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος απένειμε σε όλους τιμητικά διπλώματα με το όνομά τους.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...