Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Η Λένα Κασφίκη - Λιβανίδου επικεφαλής του Ομίλου Grace Hotels

Για την περιοχή της Μεσογείου
Ο Όμιλος luxury boutique ξενοδοχείων Grace Hotels (www.gracehotels.com), ανακοινώνει την τοποθέτηση της Λένας Κασφίκη - Λιβανίδου ως επικεφαλής του Ομίλου για την περιοχή της Μεσογείου, η οποία από τη νέα της θέση καλείται να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τα ξενοδοχεία της εταιρείας στα ελληνικά νησιά και αναμένεται να διευθύνει την ανάπτυξη του Ομίλου στην περιοχή της Μεσογείου. Η Λένα Κασφίκη – Λιβανίδου, διατελούσε μέχρι πρότινος Διευθύνουσα Σύμβουλος της Resense Spa S.A. στη Γενεύη, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Kempinski Hotels και Raison D’Etre.

Η Λένα Κασφίκη - Λιβανίδου κατέχει σημαντική 30ετή εμπειρία στη διαχείριση ξενοδοχειακών υπηρεσιών, την οποία φέρνει με την ένταξή της στον Όμιλο Grace Hotels, έχοντας θητεύσει σε ανώτατες διοικητικές βαθμίδες σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την Αφρική. Ειδικότερα, έχει εργαστεί για τις εταιρίες Hilton, Marriott, Grecotel, Kempinski και Starwood. Κατα την διάρκεια της δεκαετούς συνεργασίας της με την Starwood, εργάστηκε στην Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, όπου συντόνισε το πρόγραμμα κλεισίματος και προετοιμασίας για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, όταν διορίστηκε Γενική Διευθύντρια το 2001. Μέχρι πρόσφατα, κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Kilimanjaro Kempinski στο Dar es Salaam και Περιφερειακή Διευθύντρια των Kempinski Hotels στην Τανζανία.

Ο κ. Philippe Requin, CEO του Oμίλου Grace Hotels, θα επικεντρωθεί πλέον στη διεθνή ανάπτυξη των Grace Hotels. Το τελευταίο διάστημα ο Όμιλος ανακοίνωσε τη δημιουργία νέων υπερπολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων στην Αργεντινή, τον Παναμά και το Newport των Η.Π.Α., στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης και της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του στις διεθνείς αγορές.

Αναφορικά με το διορισμό της Λένας Κασφίκη - Λιβανίδου, ο κ. Philippe Requin σχολίασε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τη Λένα στην ομάδα και την οικογένεια των Grace. Η Λένα διαθέτει διορατικό πνεύμα στον κλάδο της υψηλής φιλοξενίας και των πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο, έχοντας εργαστεί στις υψηλότερες διοικητικές βαθμίδες κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις περιοχές».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...