Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Οριστική διακοπή δρομολογίων Aegean από και προς τα Ιωάννινα

Aegean Airlines (SX-BGV), Boeing 737-400 Spott...Image via WikipediaΟριστικοποιήθηκε ο τερματισμός των δρομολογίων της «Aegean Airlines» από και προς τα Ιωάννινα. Όπως ανακοινώθηκε, η αεροπορική εταιρεία κλείνει τα γραφεία της στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Η «Aegean Airlines» είχε διακόψει τις πτήσεις της προς και από τα Γιάννινα από το Σεπτέμβριο, αναφέροντας πως λόγω των έργων που εκτελούνταν στο διάδρομο, τα αεροσκάφη της δεν μπορούσαν να προσγειωθούν λόγω του μικρού μήκους του διαδρόμου που είχε δοθεί για χρήση και δεν ήταν ελικοφόρα.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην περιοχή, με την ολοκλήρωση των έργων μετά περίπου ένα μήνα η Aegean δεν προγραμμάτισε καθόλου πτήσεις και σήμερα ανακοίνωσε το κλείσιμο των γραφείων της.

Η ενέργεια αυτή της Aegean προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες που έφθασαν και στη Βουλή με ερωτήσεις ντόπιων βουλευτών, οι οποίοι επεσήμαναν ότι έγινε ένα μοίρασμα των προορισμών από Aegean και Olympic Air, αρχικά με βάση τον σχεδιασμό για συγχώνευση των δύο εταιρειών και όταν αυτό έδειξε ότι δεν θα καρποφορήσει, συνεχίστηκε σε συμφωνία των εταιρειών, όχι μόνο για τα Γιάννινα αλλά και άλλων προορισμών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...