Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Διπλωματία με... προϊόντα της Λακωνίας !

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας αλλά και της προσπάθειας για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, με σκοπό την αποτελεσματικότερη οικονομική ανάπτυξη και ευημερία της Πελοποννήσου, διοργανώθηκε από το Invest in Greece και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τις 16 έως και τις 20 Μαρτίου 2011, επιχειρηματική επίσκεψη Διπλωματικών Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών, διαπιστευμένων στην Ελλάδα.

Οι Διπλωματικοί Ακόλουθοι επισκέφτηκαν τη Λακωνία το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, όπου κατά την παραμονή τους περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα του νομού (Μυστράς, Μουσείο Ελιάς & Ελληνικού Ελαιολάδου κλπ), πήγαν σε σημεία εμπορικού ενδιαφέροντος εργοστάσια και επιχειρήσεις (ΑΣΕΕ Λακωνίας, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας κλπ) ενώ παράλληλα θα είχαν  τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με Λάκωνες επιχειρηματίες και παραγωγούς για την ανταλλαγή απόψεων και παρατηρήσεων.

Το επίσημο δείπνο ήταν εξ ολοκλήρου από Λακωνικά προϊόντα και δόθηκε παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, στο ξενοδοχείο Μανιάτης της Σπάρτης.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους υψηλούς επισκέπτες, καλαίσθητο καλάθι με επίλεκτα τοπικά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...