Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η Amadeus υπογράφει τετραετή συμφωνία με την Travix

Amadeus IT Group
Image via Wikipedia
Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει συμφωνία τετραετούς διάρκειας με την Travix, την μεγαλύτερη εταιρεία online travel της Ολλανδίας και θυγατρική της BCD Holdings NV, για την παροχή υπηρεσιών διανομής περιεχομένου και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Με αυτή τη συμφωνία η Travix επιζητά την ενδυνάμωση της υπάρχουσας λειτουργίας της και την επέκταση των δραστηριοτήτων της στα υπόλοιπα σημεία σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

Η Travix έχει εδραιώσει μια καλή φήμη στη βιομηχανία online travel μέσω της προσφοράς εκπτωτικών ναύλων από τις εταιρείες της σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία. Η Travix διαχειρίζεται ένα διευρυμένο portfolio ταξιδιωτικών ιστοσελίδων με ονομασία CheapTickets, Vliegwinkel.nl, Flugladen, BudgetAir, Vayama και Easytobook. Η Amadeus ξεκίνησε να παρέχει υψηλού επιπέδου αναζήτηση του χαμηλότερου ναύλου και πλήρεις τεχνολογικές λύσεις shopping (συμπεριλαμβανομένων στις λύσεις back office) στην CheapTickets το 2001. Σήμερα, η Travix αναγνωρίζει την πολύτιμη συμβολή της Amadeus στην ανάπτυξη και επιτυχία της και επεκτείνει περαιτέρω την εφαρμογή της τεχνογνωσίας και το παγκόσμιο εύρος της Amadeus σε όλη τη σειρά των εταιρειών που την απαρτίζουν.

Επιπλέον, η Travix θα επωφεληθεί από την πρωτοποριακή τεχνολογία του Amadeus Extreme Search, μια μοναδική λύση shopping για τα online ταξιδιωτικά γραφεία που φέρνει την επανάσταση στον τρόπο με το οποίο οι ταξιδιώτες αναζητούν αεροπορικό περιεχόμενο online. Προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τα online πρακτορεία σχετικά με τη συμπεριφορά αναζήτησης των πελατών, ενώ επιτρέπει στους ταξιδιώτες να αναζητούν ταξιδιωτικές προτάσεις χρησιμοποιώντας ανοιχτά κριτήρια, όπως η γεωγραφική τοποθεσία, ο προϋπολογισμός και οι δραστηριότητες και όχι την παραδοσιακή προέλευση, τον προορισμό και την ημερομηνία. Διαθέτοντας πλήρη ενοποίηση στη ροή κρατήσεων, μια δυνατότητα που παρέχεται από το Amadeus Master Pricer, ο ταξιδιώτης ασχολείται με την κράτηση απευθείας από το περιβάλλον της προ-αναζήτησης και η πώληση εξασφαλίζεται ταχέως και απρόσκοπτα στην ίδια ιστοσελίδα.

Ο κ. Raymond Vrijenhoek, Πρόεδρος της Travix σχολίασε σχετικά: “Η επιτυχημένη σχέση μεταξύ της Travix και της Amadeus χρονολογείται από το 2001, όταν η Amadeus ξεκίνησε να παρέχει περιεχόμενο και τεχνολογικές υπηρεσίες στην Cheaptickets, το online brand μας. Από τις αρχές του χρόνου, όταν και οι δραστηριότητές μας αναπτύχθηκαν παγκοσμίως, ήταν ξεκάθαρο ότι η Amadeus είναι και παραμένει ο συνεργάτης της επιλογής μας, που θα μας βοηθήσει να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο περιεχομένου και τεχνολογικών υπηρεσιών. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε την καρποφόρα συνεργασία μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια.”

Ο κ. Stephane Durand, Διευθυντής του Τμήματος Online & Leisure της Amadeus δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επέκταση της στρατηγικής μας σχέσης με την Travix, ούτως ώστε τα υπόλοιπα brands στο portfolio της να επωφεληθούν από το περιεχόμενο, την τεχνολογία και την απόδοση της Amadeus παγκοσμίως. Όντας ο παγκόσμιος τεχνολογικός συνεργάτης της βιομηχανίας, η Amadeus έχει επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για την καλύτερη υποστήριξη των online ταξιδιωτικών γραφείων, για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έρχονται.”
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...